![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
OK. Tu je pic môjho Mobo: pozrite sa na biely 8 přišpendlený moc plug vedľa procesora. ![]() A tu je pic môjho PSU: so šnúrkou v hornej časti pic je napájací kábel pre CPU. Iba jeden z tých ide do môjho Mobo. takže moje 8 přišpendlený moc plug 4 má v ňom. je to ok? ![]() Ešte jedna vec. v PSU pic, čo sú tie ďalšie 2 hrotmi káble pripojené k PCI-E šnúry používa? MOBO: Biostar TP45 HP PSU: Corsair 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, prečítať manuál pred vyhodit všetko hore.
| |||
| |||
| nie nie nie. Já vím, že PCI-E je pre GPU, a 24 pin na dne je hlavným zdrojom energie. ale, že biely 8 přišpendlený plug v pravom hornom rohu obrázku je napájanie pre CPU. A na sviečky na samom vrchole sa PSU pic nie pci. Im hovoril, že z tých 2 čiastkové existuje 8 pinů. A iba jeden z nich, alebo 4 vývody sa vojde do môjho Mobo to cpu moc plug. je to ok? |
|
| |||
| |||
| Aha, teď jsem sledovať, že jsi blázen na chvíľu ... ![]() Myslím, že je správna, len som sa zaoberal mobos ktoré vyžadujú ďalšie 4 pól napájania procesora (nie 8), ale ako je to nový kit (takže potrebuje viac šťavy) a ak tieto dve zásuvky pripojiť (čo je bežné, takže sa hodí PSU všetky parametre dosiek) a potom sa hodí Řekl bych, že je v pohodě. |
|
| |||
| |||
| Áno, môžem potvrdiť, že majú v poslednej dobe zaoberal, stačí odstrániť veko, ktoré môže byť v priebehu ďalších otvorov na Mobo (takže ak ste uvedenie štyri získate ju v pravej šťavy jamiek) a zakruty priľahlých sviečky, aby spĺňali ostatné a nalepiť ju na všetky ![]() EDIT: btw, úplne mimo-topic, ale koľko bolo Mobo? A ty to dobre, alebo ste ju zatiaľ nepoužívajú (čo premýšľať o tom by zmysel zvažuje svoj dotaz ..)
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| je to trochu mimo tému trochu, ale ak máte na doske s 8pin port pre elektrárne, ale 4 PF kolíky mať prázdny alebo strop na nich, čo máte stále používať 8pin plug? alebo jeden 4pin do 4, ktoré sú nelimitovanom prácu? |
|
| |||
| |||
| Áno, môžete, to najlepšie z mojich vedomostí tak. V opačnom prípade nebude obťažovať obmedzujúceho to. To bych byť zrejmé ste mali vyplniť ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| v poriadku, že bol trochu blbá otázka, myslím! ale napriek tomu, keď sa pozriete na to hovorí, manuálna potrebujete 8pin, oh no, snad len jeho rozdelenie moci o trochu viac! |
|
| |||
| |||
| To si nejsem jistý, jak bych to zvládnuť len štyri pin .. Myslím, že by som len nasávať viac z toho, čo bol zapojený v zmysle, že by ste nadužívat na PSU (i ne cezfungovať, ak to bolo slušné - ale ty by som zdôrazniť, že viac, ako keby ste mali zapojiť všetci 8 palcov To je len hádať vzdělaní nie sú moje slová pre ňu. Ak ste sa dostali 8 pin plug, vložte ju do určitej.)
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 20 Pin Vs. 24 Pin ATX Napájení Otázka | P5200 | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 1. augusta 2009 19:00 |
| Veľmi dôležitá otázka, o prípade fanúšik moc | ilop12 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 31. január 2009 17:57 |
| DVD vodiči nebudú môcť až po pripojení k Mobo | Benedicta | Drives & Removable Media | 14 | 9. jún 2008 12:27 |
| CPU vs MOBO otázku | Ulfrinn | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. januára 2008 17:23 |
| Asus Mobo otázku | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 37 | 25. decembra 2007 09:20 |
| Thread Tools | |
| |