мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Питање о Процесор Поуер Плуг на Мобо

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 тра 2009, 09:12
Нови члан групе

У реду. Овде је слика мог мобо: поглед на бијелу 8 забодена поуер плуг поред ЦПУ.

И овде је слика мог псу: кабл на врху ПИЦ је снага кабл за ЦПУ. Само један од тих иде у мој мобо. тако да мој 8 забодена поуер плуг има 4 у њему. је ли то ок?

Још једна ствар. у псу слика, што су они додатних 2 рачвасту конопци прикључен на ПЦИ-Е ужета за?

МОБО: Биостар ТП45 ХП
Псу: гусар 650ТКС
ГПУ: Радеон ХД4850
Old 11 тра 2009, 09:30
Администратор Гроуп

Ыикес, прочитајте приручник пре него што га попушити све горе.

Утикачи се у дну вашег ПИЦ Гото ПЦИ-Е графичке картице, нема везе с тим 8 полни мобо утичницу.

Главне снаге на свој мобо да иде на псу је велика бела утичница, дно средини.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 11 тра 2009, 09:35
Нови члан групе

не не не. Знам да је ПЦИ-е је за ГПУ, те 24 пински на дну је главни извор напајања. али, да је бела 8 плуг забодена у горњем десном делу слике је снага за ЦПУ. А утикачи на самом врху у псу ПИЦ нису ПЦИ. Им рекавши да је од оних 2 Сплит има 8 игле. И само један од њих, или 4 игле ће стати у мој мобо'с ЦПУ поуер плуг. је ли то ок?
Old 11 тра 2009, 09:39
Администратор Гроуп

Ах, сад сам слиједити, мислили сте били луди за тренутак ...

Мислим да је исправна, само сам се бавила мобос које захтевају додатна 4 полни ЦПУ поуер (не 8) али како је ово нови кит (тако треба више сока), а ако та два утикачи придружити (која је заједничка па псу уклапа наочаре за све заједнице), а затим се уклапа бих се рећи да је сасвим у реду.
Old 11 тра 2009, 12:30
Донаторска Група

Да, могу потврдити да након што га је недавно бавила, само уклоните да мај бити капу преко додатних рупа на мобо (тако да ако ставите четири у вама, преузмите га у правом сока рупа) и савити у суседни утикачи у сусрет другима и ставити га у свим

Едит: БТУ, потпуно офф-топиц, али колико је то било мобо? И то вам је добар, или си га још не користе (који мисле да ће то смисла с обзиром на своје питање ..)
Old 11 тра 2009, 12:59
Мембер Гроуп

то је кинд мало офф топиц, али ако имате пансион са 8пин прикључак за струју, али 4 пф Кочић имати празан или капу на њих, да ли још увек морати користити 8пин плуг? или ће један 4пин у 4 које су унцаппед рад?
Old 11 тра 2009, 13:01
Донаторска Група

Да можете, у најбољем знању Аныуаы.

Иначе не би га гњавити покровни слој. То бих бити очити су вам да попуните га ..
Old 11 тра 2009, 13:09
Мембер Гроуп

ок да је род од неинтелигентни питање ЈА погодак! али ипак, ако погледамо приручник пише вам је потребна 8пин, ох уелл, маыбе само за ширење својих овлашћења о мало више!
Old 12 тра 2009, 02:28
Донаторска Група

Да нисам сигуран како бих руковати само четири пин .. Мислим да бих само да сисање више од онога што је прикључен у што значи да бих се замарати псу (добро не прекорадити ако је пристојан - али ти би то више од стреса ако је свих 8 прикључен у. То је само обучени ударити не узети мој реч за то. Ако сте добили од 8 пински утикач, прикључите га на сигурно.)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц