![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
У реду. Овде је слика мог мобо: поглед на бијелу 8 забодена поуер плуг поред ЦПУ. ![]() И овде је слика мог псу: кабл на врху ПИЦ је снага кабл за ЦПУ. Само један од тих иде у мој мобо. тако да мој 8 забодена поуер плуг има 4 у њему. је ли то ок? ![]() Још једна ствар. у псу слика, што су они додатних 2 рачвасту конопци прикључен на ПЦИ-Е ужета за? МОБО: Биостар ТП45 ХП Псу: гусар 650ТКС ГПУ: Радеон ХД4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыикес, прочитајте приручник пре него што га попушити све горе.
| |||
| |||
| не не не. Знам да је ПЦИ-е је за ГПУ, те 24 пински на дну је главни извор напајања. али, да је бела 8 плуг забодена у горњем десном делу слике је снага за ЦПУ. А утикачи на самом врху у псу ПИЦ нису ПЦИ. Им рекавши да је од оних 2 Сплит има 8 игле. И само један од њих, или 4 игле ће стати у мој мобо'с ЦПУ поуер плуг. је ли то ок? |
|
| |||
| |||
| Ах, сад сам слиједити, мислили сте били луди за тренутак ... ![]() Мислим да је исправна, само сам се бавила мобос које захтевају додатна 4 полни ЦПУ поуер (не 8) али како је ово нови кит (тако треба више сока), а ако та два утикачи придружити (која је заједничка па псу уклапа наочаре за све заједнице), а затим се уклапа бих се рећи да је сасвим у реду. |
|
| |||
| |||
| Да, могу потврдити да након што га је недавно бавила, само уклоните да мај бити капу преко додатних рупа на мобо (тако да ако ставите четири у вама, преузмите га у правом сока рупа) и савити у суседни утикачи у сусрет другима и ставити га у свим ![]() Едит: БТУ, потпуно офф-топиц, али колико је то било мобо? И то вам је добар, или си га још не користе (који мисле да ће то смисла с обзиром на своје питање ..) |
|
| |||
| |||
| то је кинд мало офф топиц, али ако имате пансион са 8пин прикључак за струју, али 4 пф Кочић имати празан или капу на њих, да ли још увек морати користити 8пин плуг? или ће један 4пин у 4 које су унцаппед рад? |
|
| |||
| |||
| Да можете, у најбољем знању Аныуаы. Иначе не би га гњавити покровни слој. То бих бити очити су вам да попуните га .. |
|
| |||
| |||
| ок да је род од неинтелигентни питање ЈА погодак! али ипак, ако погледамо приручник пише вам је потребна 8пин, ох уелл, маыбе само за ширење својих овлашћења о мало више! |
|
| |||
| |||
| Да нисам сигуран како бих руковати само четири пин .. Мислим да бих само да сисање више од онога што је прикључен у што значи да бих се замарати псу (добро не прекорадити ако је пристојан - али ти би то више од стреса ако је свих 8 прикључен у. То је само обучени ударити не узети мој реч за то. Ако сте добили од 8 пински утикач, прикључите га на сигурно.) |