![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
Tamam. İşte benim mobo bir resim ise: Beyaz 8 pinned güç fişi CPU yanındaki bak. ![]() İşte benim PSU bir resim ise: PIC üst kısmındaki kablosunu CPU için güç kablosunu olduğunu. Sadece bir tane benim mobo gider. bu benim 8 pinned güç fişi olarak 4 vardır. Bu sizce uygun mu? ![]() Bir şey daha var. bu PSU resim, ne de bulunmaktadır ekstra 2 yönlü kablosu PCI-E kablosu için kullanılan bağlı mı? MOBO: Biostar TP45 HP PSU: korsan 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, önce tüm bu darbe manuel okuyun.
| |||
| |||
| hayır hayır hayır. Ben, PCI-e GPU için, ve altındaki 24 pinli biliyorum ana güç kaynağıdır. ancak, resmin sağ üst kısmında beyaz 8 pinned fiş, işlemci için güçtür. VE çok PSU resim ve üstündeki fişlerini PCI değildir. Im kapatılmamış olan 2 bölme var 8 pinli olduğunu söyledi. Benim mobo's işlemci güç fişi ve sadece bunlardan biri veya 4 iğne sığması yapıştırın. Bu sizce uygun mu? |
|
| |||
| |||
| Ah, şimdi, bir an için deli sanıyordum ... izleyin ![]() O, sadece mobos ile ancak ek 4 kutup CPU gücü (not 8) gerektiren bu yeni kiti olarak (böylece) ve daha fazla suyu ihtiyacı varsa bu iki fişlerini (ki ortak bir PSU çok uyuyor katılmak ilgilendiyseniz doğru olduğunu düşünüyorum panoları tüm özellikleri) ve sonra ben bunda bir sorun olduğunu söyleyebilirim uyuyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bununla birlikte son zamanlarda, sadece bu mobo üzerinde ekstra delikler üzerinde olabilir kapağı kaldırın ele sahip doğrulayabilirsiniz (böylece size doğru suyu deliklerini içine almak eğer) dört koyarak olduğunuz ve komşu viraj fişlerini diğerlerinin yerine getirmek ve tüm dayanmak ![]() EDIT: BTW, tamamen off-topic ama ne kadar bu mobo oldu? Ve bu, ya da henüz kullanıldığı bir fark var (Hangisi anlamda Sorunuzun .. düşünüyor olacak hakkında) düşünme
|
| |||
| |||
| Bu konu dışı tür biraz, ama eğer güç bir 8pin noktası olan bir yönetim kurulu var, ancak 4 PF pinler boş veya onlara kılıfı, var hala 8pin eklentiyi kullanmak zorunda mı? veya bir 4pin 4 çalışan uncapped vardır içine? |
|
| |||
| |||
| Evet sizin gibi, benim bildigim kadariyla et. Aksi takdirde bu örtümü rahatsız etmem. Bu .. doldurmaya amaçlı olduğunu açıkça ediyorum
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bir aptal soru i tür olduğunu tahmin tamam! Eğer bakabilirsiniz ama yine de, elle bunu, belki onun biraz daha ilgili güç yayılmış bir 8pin, oh iyi gerek diyor! |
|
| |||
| |||
| Evet nasıl sadece dört .. iğne idare ediyorum emin değilim Ben sadece ne (iyi PSU değil fazla ediyorum anlamı takılı olduğunu daha emmek zorunda tahmin ediyorum bittiiş eğer iyi oldu - ama eğer 8 vardı fazla O sadece bunun için söz yapmayız bir eğitimli tahmin's takılı bu stres ediyorum. Eğer kesin olarak takın 8 pinli fişi var.)
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |