менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Питання про процесор Power Plug на Mobo

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 квітня 2009, 09:12
Нові члени групи

Добре. Ось ПІК моїх плат: подивитися на білі покладали 8 вилку поруч з процесором.

А ось ПІК мого БП: шнур у верхній частині ПОС шнур живлення для процесора. Тільки один з цих входить в мої плат. так що мій 8 покладали вилку 4 має в ньому. Чи припустимо це?

І ще одне. У ПГУ ПІК, які ці додаткові 2 напрямками шнурів додається до PCI-E шнурів використовується?

MOBO: Biostar TP45 HP
Блок живлення: Corsair 650TX
GPU: Radeon HD4850
Old 11 квітня 2009, 09:30
Адміністратор групи

Хлоп, прочитайте керівництво перед ударом все це вгору.

Вилки в нижньому ПІК перейти вашою картою PCI-E графіком, нічого не робити з цим 8 полюс Socket плат.

Основними влади до плат, який виходить в БП великий білий сокета, внизу посередині.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 11 квітня 2009, 09:35
Нові члени групи

ні ні ні. Я знаю, що PCI-E для графічних процесорів і 24-контактний роз'єм в нижній частині є основним джерелом енергії. але, що білі покладали 8 плагіна в правому верхньому кутку картини харчування для процесора. І вилки на самому верху ПОС ПГУ НЕ PCI. Їм говорили, що з цих 2 розкол є 8 штифтів. І тільки один з них, або 4-контактний впишеться в процесор Plug Power's моєї плат. Чи припустимо це?
Old 11 квітня 2009, 09:39
Адміністратор групи

Ах, тепер я дотримуюся, думала, що ви збожеволіли на хвилинку ...

Я думаю, що це правильно, я тільки стосується материнських плат, які вимагають додаткового 4 полюса живлення процесора (а не 8), але так як це новий комплект (так потрібно більше соку), і якщо ці дві вилки Join (яка є спільною таким БП підходить Всі специфікації плати), а потім підходить я хотів би сказати, що це нормально.
Old 11 квітня 2009, 12:30
Донор групи

Так, я можу підтвердити, що були пов'язані з ним недавно, ви просто зніміть кришку, яка може бути за додаткові отвори плат (так що якщо Ви поставили чотири, ви отримуєте його в праву отворів соку) і вигин прилеглої вилки щоб зустрітися з іншими і дотримуватися все це в

EDIT: До речі, зовсім не по темі, але скільки в тому, що плат? І ви знайдете це добре, або у вас не використовується, воно ще (про яку мислення мало б сенс розглядати ваше запитання ..)
Old 11 квітня 2009, 12:59
Член групи

це цікавий не по темі трохи, але якщо у вас є щит із 8pin порту для влади, а 4 PF штифти мають порожній або шапку на них, ти як і раніше, доведеться використовувати плагін 8pin? або буде 4pin в 4, які ковпачків роботу?
Old 11 квітня 2009, 13:01
Донор групи

Так можна, наскільки мені відомо, в будь-якому випадку.

В іншому випадку вони не будуть турбувати його закупорювання. Це було б очевидним ви повинні були заповнити його ..
Old 11 квітня 2009, 13:09
Член групи

порядку, який був родом з німим питанням я думаю! Але все ж, якщо ви подивитеся на керівництві йдеться потрібно 8pin, Ну, може бути, його справедливі для поширення влади ще трохи більше!
Old 12 квітня 2009, 02:28
Донор групи

Та я не впевнений, як би тільки ручка чотирьох контактний .. Думаю, вона б просто смоктати більше з того, що було підключено в сенсі ви перевтома БП (ну не надпрацювати, якщо він був порядною людиною, - але ви б підкреслити ще більше, ніж якщо б ви були всі підключено 8 дюйма Це всього лише припущення, не брали мої слова для неї. Якщо у вас є 8-контактний роз'єм, підключити його точно.)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.