![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
Добре. Ось ПІК моїх плат: подивитися на білі покладали 8 вилку поруч з процесором. ![]() А ось ПІК мого БП: шнур у верхній частині ПОС шнур живлення для процесора. Тільки один з цих входить в мої плат. так що мій 8 покладали вилку 4 має в ньому. Чи припустимо це? ![]() І ще одне. У ПГУ ПІК, які ці додаткові 2 напрямками шнурів додається до PCI-E шнурів використовується? MOBO: Biostar TP45 HP Блок живлення: Corsair 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хлоп, прочитайте керівництво перед ударом все це вгору.
Вилки в нижньому ПІК перейти вашою картою PCI-E графіком, нічого не робити з цим 8 полюс Socket плат. Основними влади до плат, який виходить в БП великий білий сокета, внизу посередині. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ні ні ні. Я знаю, що PCI-E для графічних процесорів і 24-контактний роз'єм в нижній частині є основним джерелом енергії. але, що білі покладали 8 плагіна в правому верхньому кутку картини харчування для процесора. І вилки на самому верху ПОС ПГУ НЕ PCI. Їм говорили, що з цих 2 розкол є 8 штифтів. І тільки один з них, або 4-контактний впишеться в процесор Plug Power's моєї плат. Чи припустимо це? |
|
| |||
| |||
| Ах, тепер я дотримуюся, думала, що ви збожеволіли на хвилинку ... ![]() Я думаю, що це правильно, я тільки стосується материнських плат, які вимагають додаткового 4 полюса живлення процесора (а не 8), але так як це новий комплект (так потрібно більше соку), і якщо ці дві вилки Join (яка є спільною таким БП підходить Всі специфікації плати), а потім підходить я хотів би сказати, що це нормально. |
|
| |||
| |||
| Так, я можу підтвердити, що були пов'язані з ним недавно, ви просто зніміть кришку, яка може бути за додаткові отвори плат (так що якщо Ви поставили чотири, ви отримуєте його в праву отворів соку) і вигин прилеглої вилки щоб зустрітися з іншими і дотримуватися все це в ![]() EDIT: До речі, зовсім не по темі, але скільки в тому, що плат? І ви знайдете це добре, або у вас не використовується, воно ще (про яку мислення мало б сенс розглядати ваше запитання ..) |
|
| |||
| |||
| це цікавий не по темі трохи, але якщо у вас є щит із 8pin порту для влади, а 4 PF штифти мають порожній або шапку на них, ти як і раніше, доведеться використовувати плагін 8pin? або буде 4pin в 4, які ковпачків роботу? |
|
| |||
| |||
| Так можна, наскільки мені відомо, в будь-якому випадку. В іншому випадку вони не будуть турбувати його закупорювання. Це було б очевидним ви повинні були заповнити його .. |
|
| |||
| |||
| порядку, який був родом з німим питанням я думаю! Але все ж, якщо ви подивитеся на керівництві йдеться потрібно 8pin, Ну, може бути, його справедливі для поширення влади ще трохи більше! |
|
| |||
| |||
| Та я не впевнений, як би тільки ручка чотирьох контактний .. Думаю, вона б просто смоктати більше з того, що було підключено в сенсі ви перевтома БП (ну не надпрацювати, якщо він був порядною людиною, - але ви б підкреслити ще більше, ніж якщо б ви були всі підключено 8 дюйма Це всього лише припущення, не брали мої слова для неї. Якщо у вас є 8-контактний роз'єм, підключити його точно.) |