![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, имам два въпроса ... За да започнете, просто закупили пакет от Кингстън DDR2 667 1GB RAM пръчки от newegg (Newegg.com - Кингстън 2GB (2 х 1GB) 240-пинови DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop памет - Desktop Памет) И се чудех дали тя е съвместима с моя дънната Един ASRock 4CoreDual-Sata2 (Newegg.com - ASRock 4CoreDual-SATA2 LGA 775 VIA PT880 Ultra Pro/PT880 ATX Intel дънни платки - Intel дънни платки). Също така, тя ще бъде възможно за някой "ощипвам" в BIOS на определена RAM несъвместими, например множеството Просто купи? Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да това е съвместимо .... DONT разбирам вашия втори въпрос все пак ...... Защо се питам ... Има ли проблем с Рам?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако има нещо нередно с RAM (или мислите, че поради по-RAM) какво точно се случва?
| |||
| |||
| Аз мисля, че той / тя означаваше, ако wasNT съвместими, е възможно да се променят всички настройки, за да го направят съвместими. Аз не знам, но със сигурност не мисля, че е, така или иначе, от Фил дума, че е съвместим, така че няма проблем там: D
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ами аз първоначално беше моя компютър с вграден че дънната платка и GPU и DDR овен и аз се чудех дали е било възможно някой tweaked на BIOS, за да оптимизирате че mobo да тече DDR RAM за сметка на DDR2? Имам проблеми с новите DDR2 RAM Купих. Специфичният проблем е моя компютър отново при опит за стартиране на някои игри (Екип крепост 2), или докато се опитва да се свърже със сървърите. Този проблем не е преобладаваща с DDR RAM, че имам. |
|
| |||
| |||
| Е, освен ако не е налице възможност за dissable DDR2 той не трябва да бъде в състояние да извърши това. Имате ли все още има DDR RAM в дънната платка, когато поставите DDR2 RAM ли? Или си го махна и да го замени с DDR2? |
|
| |||
| |||
| Направих предприемат DDR RAM преди включването на DDR2. Друг въпрос, където ще намерите такава опция, за да деактивирате DDR2 в BIOS? |
|
| |||
| |||
| Бум. Върнах се в комплект DDR2 обратно към newegg за размяна, но на нов набор прави едно и също нещо ... (рестартира, когато се свързвате към север от Team-крепост 2) Това действително се рестартира, докато се опитва да играе всяка Orange Каре игри. Не изглежда да се получи този проблем, когато започвам нещо друго като Counter-Strike или Assassin на Крийд. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Току-що си купи нова графична карта | tomthedrummer1992 | Графика на карти & Монитори | 3 | 9 декември 2008 00:46 |
| Купи нови случая | robina80 | Случаи & Power Доставки | 12 | 7 Декември 2008 12:53 |
| Купих нов овен | robina80 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 23ти септември 2008 09:00 |
| Всеки, който купи от тези хора? | thingie2 | Общи Софтуер Чат | 15 | 2-ро май 2008 г. 14:51 |
| Купих някои SEO и бе disapointed | Jade | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 18 | 21 Окт 2006 09:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |