![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, mám dvě otázky ... Chcete-li začít, jsem koupil sadu Kingston DDR2 667 1GB RAM hole z newegg (Newegg.com - Kingston 2GB. (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop Memory - Desktop Memory) A věděl, pokud by byla kompatibilní s mou základní deska je ASRock 4CoreDual-SATA2 (Newegg.com - ASRock 4CoreDual-SATA2 LGA 775 VIA PT880 Ultra Pro/PT880 ATX Intel Základní desky - Intel Základní desky). Také by to bylo možné, aby někdo "vyladit" BIOS určité RAM neslučitelné, například sadu jsem koupil? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo je to kompatibilní .... dont pochopit vaši druhou otázku, když ...... Proč se ptáte ... je tam nějaký problém s Ram?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je něco špatně s RAM (nebo si myslíte, že z důvodu RAM), co přesně se stalo?
| |||
| |||
| Myslím, že si myslí, že když wasNT kompatibilní, je možné změnit některé nastavení, aby byl kompatibilní. Nevím, ale určitě si nemyslím, že je v obou směrech, které phil to slovo je kompatibilní, takže není problém tam: D
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak jsem měla původně můj PC postavené, že základní deska a GPU a DDR RAM a já věděl, pokud by bylo možné někoho vylepšil BIOS pro optimalizaci že mobo spustit DDR RAM na úkor DDR2? Mám problémy s novou DDR2 RAM jsem koupil. Specifický problém je můj počítač restartovat při pokusu o spuštění některých her (Team Pevnost 2), nebo při pokusu o připojení k serverům. Tento problém není prevalentní s DDR RAM, které mám. |
|
| |||
| |||
| No, pokud existuje možnost dissable DDR2, neměl by být schopen efekt. Máte ještě DDR RAM na desce, když dal DDR2 RAM v? nebo jste ji odstranit a nahradit jej DDR2? |
|
| |||
| |||
| Udělal jsem mít DDR RAM před vložením DDR2. Další otázkou, kde by se tu taková možnost vypnout DDR2 v BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Bump. Jsem se vrátil ze souboru DDR2 zpět na newegg k výměně, ale nový soubor dělá totéž ... (restartuje při připojování na sever na Team-Pevnost 2) Je skutečně restartuje při pokusu o přehrání jakéhokoliv Orange Box her. I nezdá se, že si tento problém, když jsem začít něco jiného, jako Counter-Strike nebo Assassin Creed je. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jsem koupil novou grafickou kartu | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 9. prosince 2008 00:46 |
| Koupil nové věci | robina80 | Případy & Napájecí zdroje | 12 | 7. prosince 2008 12:53 |
| Koupil nový ram | robina80 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 23. Září 2008 09:00 |
| Každý, kdo koupil z těchto lidí? | thingie2 | Obecné Software Chat | 15 | 2. května 2008 14:51 |
| Koupil jsem nějaké SEO a byl disapointed | Jade | Web Design, hosting & SEO | 18 | 21. října 2006 09:52 |
| Thread Nástroje | |
| |