![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, van két kérdés ... Ha elindul, én most vettem meg a Kingston DDR2 667 1GB RAM botszékek a newegg (Newegg.com - Kingston 2GB (2 x 1 GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop Memory - Desktop Memory), És arra gondoltam, ha az összeegyeztethető-én az alaplap egy Asrock 4CoreDual-Sata2 (Newegg.com - Asrock 4CoreDual-SATA2 LGA 775 VIA PT880 Pro/PT880 Ultra ATX alaplapok Intel - Intel alaplapok). Is, akkor lehetséges, hogy valaki "csípés" a BIOS bizonyos RAM kompatibilis, például a meghatározott Most vettem? Köszönöm előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, hogy kompatibilis .... dont értem a második kérdésre, hogy ...... Miért kérdezik ... Van-e valami probléma a Ram?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha valami baj van a RAM (vagy azt gondolja, hogy mivel a RAM), pontosan mi is történik?
| |||
| |||
| Azt hiszem, hogy ő azt jelentette, ha wasNT kompatibilis, ez lehet megváltoztatni a beállításokat, hogy kompatibilis. Nem tudom, de én biztosan nem hiszem, hogy bármelyik módon, phil szavát is kompatibilis, így nem probléma van: D
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nos én eredetileg a PC épült, hogy az alaplap és a GPU és DDR RAM-mal, és arra gondoltam, ha ez lehetséges volt valaki tweaked BIOS optimalizálja a mobo futtatni DDR RAM rovására DDR2? Én problémák az új DDR2 RAM vettem. A konkrét probléma van a számítógép újraindítása, ha megpróbál elindítani egy bizonyos játék (Team Fortress 2) vagy közben csatlakozni a szerverekhez. Ez a probléma nem elterjedt a DDR-RAM, hogy van. |
|
| |||
| |||
| Nos, ha nincs lehetőség dissable DDR2 nem lenne képes érdekében. E még a DDR RAM az alaplapon, ha hogy a DDR2 RAM-be? vagy hogy eltávolítja azt, és helyébe a DDR2? |
|
| |||
| |||
| Én meg a DDR-RAM előtt behelyezésénél a DDR2. Másik kérdés, hol találok egy ilyen lehetőséget, hogy letiltja a DDR2 a BIOS-ban? |
|
| |||
| |||
| Bump. Visszatértem a sor DDR2 vissza newegg a csere, de az új nem ugyanaz a dolog ... (újraindul, ha csatlakozol egy sever A-Team Fortress 2) Ez valóban újraindul közben játszani bármilyen Orange Box játékokat. Nem úgy tűnik, hogy ez a probléma, ha induló mást, mint a Counter-Strike vagy az Assassin's Creed. |