![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man ir divi jautājumi ... Lai sāktu, es tikko nopircis komplektu 667 Kingston DDR2 1GB RAM sticks no newegg (Newegg.com - Kingston 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop Memory - Desktop Memory) Un bija jautājums, ja tas ir saderīgs ar savu mātesplates, ASRock 4CoreDual-SATA2 (Newegg.com - ASRock 4CoreDual-SATA2 LGA 775 VIA PT880 Pro/PT880 Ultra ATX Intel Motherboard - Intel Motherboards). Tāpat būtu iespējams kādam "iekniebt" BIOS izdarot atsevišķus RAM savienojamas, piemēram, kas es tikko nopircis? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep it's saderīga .... dont izprast savu otru jautājumu gan ...... kāpēc tu jautā ... Vai pastāv problēmas ar Ram?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja kaut kas nav kārtībā ar RAM (vai jūs domājat, ka dēļ RAM), kas īsti notiek?
| |||
| |||
| Es domāju, ka viņš / viņa domāta, ja tā wasNT saderīgiem, ir iespējams mainīt jebkurus iestatījumus, lai padarītu to saderīgu. Es nezinu, bet es noteikti nedomāju tā ir, vai nu tā, Phil's vārds ir saderīga, tā nekādu problēmu nav: D
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nu es sākotnēji bija mana PC būvēts ar šo mātesplati un GPU un DDR ram un es domāju, ja tas bija iespējams kāds tweaked BIOS optimizēt, ka MOBO skaitīt DDR RAM pie rēķina DDR2? Man ir problēmas ar jaunu DDR2 RAM iegādājos. Īpaša problēma ir mana datora atsākšanas, mēģinot uzsākt noteiktu spēli (Team Fortress 2) vai vienlaicīgi mēģina izveidot savienojumu ar serveri. Šī problēma nav saskaras DDR RAM, ka esmu. |
|
| |||
| |||
| Nu ja pastāv iespēja dissable DDR2 tai nevajadzētu būt iespējai veikt to. Vai jūs joprojām ir DDR RAM mātesplates, kad jūs varat ievietot DDR2 RAM? vai jūs noņemt un aizstāt to ar DDR2? |
|
| |||
| |||
| Es tik tiešām DDR RAM, pirms ievietošanas DDR2. Vēl viens jautājums, kur tad es varu atrast šādu iespēju atslēgt DDR2 ar BIOS? |
|
| |||
| |||
| Bump. Es atgriezos kopumu DDR2 atpakaļ uz newegg uz apmaiņu, bet jaunus nav tas pats ... (restart, pieslēdzoties atdalīt ar Team-Fortress 2) Tā faktiski restart mēģinot spēlēt jebkurā Orange Box spēles. Man nešķiet, ka, lai iegūtu šo problēmu, ja man sākuma kaut kas cits, piemēram, Counter-Strike vai Assassin's Creed. |
![]() |
|
| Bookmarks |