![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, mám dve otázky ... Ak chcete začať, som kúpil sadu Kingston DDR2 667 1GB RAM palice z newegg (Newegg.com - Kingston 2GB. (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop Memory - Desktop Memory) A vedel, ak by bola kompatibilná s mojou základná doska je ASRock 4CoreDual-SATA2 (Newegg.com - ASRock 4CoreDual-SATA2 LGA 775 VIA PT880 Ultra Pro/PT880 ATX Intel Základné dosky - Intel Základné dosky). Tiež by to bolo možné, aby niekto "vyladiť" BIOS určité RAM nezlučiteľné, napríklad sadu som kúpil? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo je to kompatibilné .... dont pochopiť vašu druhú otázku, keď ...... Prečo sa pýtate ... je tam nejaký problém s Ram?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je niečo zle s RAM (alebo si myslíte, že z dôvodu RAM), čo presne sa stalo?
| |||
| |||
| Myslím, že si myslia, že keď wasNT kompatibilné, je možné zmeniť niektoré nastavenia, aby bol kompatibilný. Neviem, ale určite si nemyslím, že je v oboch smeroch, ktoré phil to slovo je kompatibilná, takže nie je problém tam: D
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak som mala pôvodne môj PC postavené, že základná doska a GPU a DDR RAM a já vedel, ak by bolo možné niekoho vylepšil BIOS pre optimalizáciu že Mobo spustiť DDR RAM na úkor DDR2? Mám problémy s novou DDR2 RAM jsem koupil. Osobitný problém je môj počítač reštartovať pri pokuse o spustenie niektorých hier (Team Pevnosť 2), alebo pri pokuse o pripojenie k serverom. Tento problém nie je prevalentní s DDR RAM, ktoré mám. |
|
| |||
| |||
| No, ak existuje možnosť dissable DDR2, nemal by byť schopný efekt. Máte ešte DDR RAM na doske, keď dal DDR2 RAM v? alebo ste ju odstrániť a nahradiť ho DDR2? |
|
| |||
| |||
| Urobil som mať DDR RAM pred vložením DDR2. Ďalšou otázkou, kde by sa tu taká možnosť vypnúť DDR2 v BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Bump. Som sa vrátil zo súboru DDR2 späť na newegg k výmene, ale nový súbor robí to isté ... (restartuje pri pripájaní na sever na Team-Pevnosť 2) Je skutočne reštartuje pri pokuse o prehratie akéhokoľvek Orange Box hier. I nezdá sa, že si tento problém, keď som začať niečo iné, ako Counter-Strike alebo Assassin Creed je. |