![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поштовани, имам два питања ... За покретање офф, ја баш купила сет Кингстон ДДР2 667 1ГБ РАМ штапићи од неуегг (Неуегг.цом - Кингстон 2ГБ (2 кс 1ГБ) 240-Пин ДДР2 СДРАМ ДДР2 667 (ПЦ2 5300) Дуал Цханнел Кит Десктоп Меморы - Меморы Десктоп) И питате ако је компатибилан са мојим матична плоча, један АСРоцк 4ЦореДуал-Сата2 (Неуегг.цом - АСРоцк 4ЦореДуал-САТА2 ЛГА 775 ВИА ПТ880 Ултра Про/ПТ880 Интел АТКС матичне плоче - Интел Матичне плоче). Такође, да је могуће да неко "уштинути" БИОС доношење одређених РАМ неспојиво, на пример, ЈА праведан оснивати купио? Хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп је компатибилна .... не разумемо ваше Друго питање ипак ...... Зашто питате, да је ... Да ли постоји проблем са РАМ?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако постоји нешто у реду са РАМ-а (или вам се чини ли то због РАМ) управо оно што се дешава?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је он / она је значило ако уасНТ компатибилан, да ли је могуће променити подешавања да буде компатибилан. Не знам, али ја сигурно не мислим да је било тако, по Пхил реч је компатибилан, па ту нема проблема: Д
|
| |||
| |||
| Па сам изворно имао мој ПЦ гранена са матичне плоче и ГПУ ДДР РАМ-а и био сам задивљен, ако је могуће некога туеакед БИОС оптимизујете да мобо изводити ДДР РАМ-а на терет ДДР2? Имам проблема са новим ДДР2 РАМ сам купио. Специфичан проблем поновног покретања рачунара, када покушавате да покрене одређену игру (Теам фортресс 2) или док покушавате спојити серверима. Овај проблем није распрострањен са ДДР РАМ-а да имам. |
|
| |||
| |||
| Па ако не постоји опција да диссабле ДДР2 не би требао бити у могућности за деловање. Да ли и даље имати ДДР РАМ-а на матичној плочи кад ставим ДДР2 РАМ-у? или сте га уклонити и заменити га са ДДР2? |
|
| |||
| |||
| Ја сам предузео ДДР РАМ оут пре уметања на ДДР2. Још једно питање, где би се нађем такву опцију за онемогућавање ДДР2 у БИОС? |
|
| |||
| |||
| Чворуга. И вратио је скуп ДДР2 назад на неуегг за размену, али нови сет ради исту ствар ... (поново покренути када се спаја на разрезати на-Теам фортресс 2) Она заправо рестартује док покушавате играти било који Оранге Бокс игре. ЈА донт 'чинити се за добити овај проблем када сам покренути нешто друго попут Цоунтер-Стрике или Убица је веровање. |