![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben iki soru var ... Başlamak için, Sadece Kingston DDR2 667 1GB RAM bir dizi satın newegg gelen stickler (Newegg.com - Kingston 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Masaüstü Bellek - Masaüstü Bellek) Ve eğer benim anakart bir ASRock 4CoreDual-Sata2 ile uyumlu olduğunu merak ediyorum (Newegg.com - ASRock 4CoreDual-SATA2 LGA 775 VIA PT880 Pro/PT880 Ultra ATX Intel Motherboard - Intel Anakartlar). Ayrıca, birisi için "iyi" BIOS I sadece satın ayarlamak örneğin belirli RAM uyumsuz, yapmak mümkün olabilir? Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu kadar uyumlu .... Evet dont ...... fakat ikinci soru anlamak neden soruyorsun ... Bu Ram ile ilgili bir sorun var?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bir RAM yanlış olan (veya RAM nedeniyle) tam olarak ne oluyor onu düşünüyorsun?
| |||
| |||
| Eğer bu wasNT uyumlu o anlamı, herhangi bir ayarlarını değiştirmek için uyumlu mümkün olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum, ama kesinlikle o da yolla, uyumlu Phil's kelime olduğunu sanmıyorum, bu nedenle herhangi bir sorun var: D
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Evet aslında benim PC ile vardı bu anakart ve GPU ve DDR bellek ve ben merak ediyorum, eğer mümkün birisi BIOS tweaked DDR2 of pahasına DDR RAM çalıştırmak için mobo optimize etmek? Ben aldım yeni DDR2 RAM sorunlar yaşıyorum. Sırasında sunuculara bağlanmaya çalışan Bu sorunla benim bilgisayar (Team Fortress 2) belirli bir oyun kurmak için çalışırken yeniden başlatılmasını veya. Bu sorun, DDR RAM yaygın olmadığını var. |
|
| |||
| |||
| Iyi olmadığı sürece dissable DDR2 için bu etki duruma gereken bir seçenektir. Hala anakart ve DDR RAM zaman içinde DDR2 RAM koymak var mı? ya da kaldırmak yaptım ve DDR2 ile değiştirmek? |
|
| |||
| |||
| Ben DDR2 takmadan önce DDR RAM çıkar yaptım. Bir başka soru, nerede DDR2 devre dışı bırakmak için BIOS böyle bir seçenek bulmak ki? |
|
| |||
| |||
| Bump. Ama bir değişim için DDR2 ve belirlenen geri newegg iade yeni belirlediğiniz aynı şeyi yapar ... sırasında herhangi bir Orange Box oyun oynamaya çalışıyorum (yeniden bir Takım üzerinde SEVER-Fortress 2 bağlanırken) Bu aslında yeniden başlatılır. Ben başka bir şey gibi Counter-Strike veya Assassin's Creed kurmak bu sorunu almak gibi değil. |
![]() |
|
| Bookmarks |