![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здрастуйте, у мене два питання ... Для початку, я просто купила набір Kingston DDR2 667 1GB RAM палички Newegg (Newegg.com - Kingston 2GB (2 X 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop Memory - Шпалери на робочий пам'яті) І було цікаво, якщо вона сумісна з моєї материнської плати, ASRock 4CoreDual-SATA2 (Newegg.com - ASRock 4CoreDual-SATA2 LGA 775 VIA PT880 Ultra Pro/PT880 ATX Материнська плата Intel - Intel Материнські плати). Крім того, чи можливо було б для кого-то попрацювати В BIOS прийняття певних пам'яті несумісні, наприклад, встановити я тільки що купив? Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та це сумісно .... Dont розумію вашого другого питання, хоча ...... Чому ви питаєте ... Є проблема з Рам?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо є щось не в порядку з оперативної пам'яті (або ви думаєте, це з-RAM), що саме відбувається?
| |||
| |||
| Я думаю, що він / вона має на увазі, якщо вона сумісна wasNT, можна змінити будь-які налаштування, щоб зробити його сумісним. Я не знаю, але я, звичайно, НЕ думаю, що це, в будь-якому випадку, за словами Філа це сумісно, тому там немає проблем: D
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ну, я з самого початку був побудований мій комп'ютер з материнської плати та графічного процесора і DDR RAM і мені було цікаво, якщо можна було когось Tweaked В BIOS для оптимізації системних плат, що для запуску DDR RAM за рахунок DDR2? У мене виникають проблеми з нової оперативної пам'яті DDR2 я купив. Конкретна проблема моя перезапуску комп'ютера при спробі запуску певної гри (Team Fortress 2) або при спробі підключення до серверів. Ця проблема не є поширеною з DDR RAM, що в мене є. |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо є можливість dissable DDR2 вона не повинна бути в змозі здійснювати це. У Вас є ще DDR RAM в материнську плату, коли ви поставили DDR2 RAM в? або ж видалити його і замінити її з DDR2? |
|
| |||
| |||
| Я взяв DDR RAM перед вставкою DDR2. Інше питання, де б мені знайти таку можливість відключення DDR2 в BIOS? |
|
| |||
| |||
| Bump. Я повернувся набору DDR2 Назад до Newegg для обміну, але новий набір робить те ж саме ... (перезавантажується при підключенні до Півночі від Team-Fortress 2) Насправді перезавантаження намагаючись грати будь-яку Orange Box гри. Я, здається, не отримують цією проблемою, коли я починаю щось інше, як Counter-Strike або Assassin's Creed. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я тільки що купив нову відеокарту | tomthedrummer1992 | Графічні карти & Монітори | 3 | 9 грудня 2008 00:46 |
| Купив новий випадок | robina80 | Справа & блоки живлення | 12 | 7 грудня 2008 12:53 |
| Купили нові RAM | robina80 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 23 вересня 2008 09:00 |
| Будь-яка купила у цих людей? | thingie2 | General Software чат | 15 | 2 травня 2008 14:51 |
| Я купив SEO та розчарувала | Нефрит | Веб дизайн, хостинг & SEO | 18 | 21 жовтня 2006 09:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |