![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, когато използват тази програма, мога да предприема динамична клиенти номер и тя да получи двойно скоростта ми овен се пускат в двойна използвайки канала памет? Ако е така, се определя за авточасти в BIOS моите умения, Г. 1066 е настроено на Auto 800mhz. но, в CPU-Z под памет раздела, тя казва 490mhz поради повишена FSB скорост, която, ако би се удвоява 980mhz. тъй като в BIOS овена е настроено на Auto 400/800 е това, се счита за безопасна OC. тъй като е овен оценени най 1066mhz? Опитвам моя първи overclocking Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих се тревожи за това, ако се работи добре. Това звучи като It's overclocking пропорционално и първостепенни на BIOS, която е наред. Аз съм много сигурен Core 2 ще буташ FSB ако имате нужда от още, ако паметта е настроена на по-ниска стойност, само за да се приведе до скоростта на процесора.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| На акция бе FSB 200mhz я имам настроена на 245 веднага на Phenom Triple сърцевина 8650, което се завтече 2.3ghz склад, но в момента текат в 2.8ghz. на температурата на процесора. е 32C, докато пиша тичане на Firefox и idles около 28-29C. ако не имате някакви проблеми с 4 gigs.of G.skill 1066mhz. овен, може би тя ще бъде добре за моите нужди. Много благодаря! |
|
| |||
| |||
| Звучи добре за мен. Имайте предвид, че Phenom X3s имат наистина високи числата, вие вероятно няма да си хит 1066. Време изглежда повече от добре, натиснете по-трудно, ако искаш.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, може да експериментирате малко повече и може би научите повече за OC. Благодарности! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Високоскоростен интернет Лан скорост Въпрос Благодаря! | P5200 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24-ти Ноември, 2009 22:46 |
| Факс програма | bacdj | Общи Софтуер Чат | 1 | 24 Юни 2008 14:59 |
| Vista спрямо XP Speed Speed | ketanco | Windows операционни системи | 3 | 27 Jan 2008 23:06 |
| BB скорост VS Router скорост? | davsas | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 18 Jan 2008 12:12 |
| RAM Speed въпрос | Ulfrinn | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 4 януари 2008 17:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |