![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, při používání tohoto programu, mohu mít DRAM doba počet a dvoulůžkových ji získat moje rychlost RAM běží na kanálu pomocí duální paměti? Pokud ano, je nastaven na auto v bios můj G. SKILL 1066 je auto nastaveno na 800MHz. , ale v CPU-Z paměťovou kartu podle toho říká 490mhz kvůli zvýšené rychlosti FSB, které, pokud by se zdvojnásobil 980mhz. protože v bios skopce je auto nastaveno na 400/800 je to považováno za bezpečné OTČ. od ram je dimenzováno na 1066MHz? snaží moje první přetaktování Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si starosti, pokud je to běží v pohodě. Vypadá to, že je to přetaktování poměrně a naléhavým BIOS, což je v pořádku. Jsem si jistá, že Core 2 bude tlačit FSB, pokud je potřeba, aby i v případě, že paměť je nastavena na nižší hodnotu právě tak, aby byla až do rychlosti procesoru.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Populace byl FSB 200MHz jsem je nastavena na 245 hned na Phenom trojité jádro 8650, která probíhala 2.3ghz zásob, ale nyní běží na 2.8ghz. CPU temp. 32C je, jak píšu běží na Firefox a idles kolem 28-29c. když nemám žádné problémy s 4 gigs.of G.skill 1066MHz. ram, snad to bude dobrý pro moje použití. Díky moc! |
|
| |||
| |||
| Zní mi to v poradku. Všimněte si, že Phenom X3s mají opravdu vysoké mínění, pravděpodobně nebude nikdy zasažených 1066. Temps podívat více než v pořádku, Push to těžší, pokud budete chtít.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Jo, možná pokus o trochu víc a možná se dozvědět více o OTČ. Díky! |