![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, όταν χρησιμοποιεί αυτό το πρόγραμμα, μπορώ να λάβει τα DRAM χρονισμών αριθμό και να διπλασιάσετε την ταχύτητα μου έμβολο κινείται με τη χρήση διπλής κανάλι μνήμης; αν ναι, που να είναι αυτόματη στα βιογραφικά μου G. SKILL 1066 έχει ρυθμιστεί σε αυτόματη 800MHz. αλλά, στο CPU-Z στο πλαίσιο μνήμης καρτέλα, λέει 490mhz λόγω της αύξησης της FSB ταχύτητα για την οποία, αν θα διπλασιαστεί 980mhz. δεδομένου ότι στο BIOS η ram είναι auto που να είναι 400/800 αυτό θεωρηθεί ως ασφαλής OC. δεδομένου ότι η ram είναι βαθμολογημένα σε 1066mhz; Προσπαθούμε το πρώτο μου overclocking Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν θα ανησυχείς αν είναι τρέχει καλά. Ακούγεται σαν overclocking είναι αναλογικά και επιτακτικό το BIOS, το οποίο είναι εντάξει. Είμαι πολύ σίγουρος ότι το Core 2 θα προωθήσει το FSB, αν πρέπει να ακόμα και αν η μνήμη είναι ρυθμισμένη σε χαμηλότερη τιμή μόνο, ώστε να είναι έως και την ταχύτητα με τον επεξεργαστή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Το απόθεμα 200MHz FSB ήταν αυτό που έχω στο 245 τώρα για το Phenom τριπλού πυρήνα 8650 που διήρκεσε 2.3ghz υλικού, αλλά, τώρα που λειτουργεί στα 2.8ghz. η cpu temp. 32C όπως είναι τύπου Ι που εκτελείται σε Firefox idles και περίπου 28-29γ. αν δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 4 gigs.of G.skill 1066mhz. ram, ίσως θα είναι μια χαρά μου για τις χρήσεις. Ευχαριστώ πάρα πολύ! |
|
| |||
| |||
| Ήχοι καλά για μένα. Σημειώστε ότι οι Phenom έχουν πραγματικά υψηλό X3s πολλαπλασιαστές, τότε μάλλον δεν θα χτυπήσει ποτέ 1066. TEMPS εξετάσουμε περισσότερο από πρόστιμο, να ωθεί δυσκολότερη, αν θέλετε.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα μπορούσα να πειραματιστούν λίγο περισσότερο και ίσως να μάθουν περισσότερα σχετικά με το οργανωμένο έγκλημα. Ευχαριστώ! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet υψηλής ταχύτητας LAN ταχύτητα Χάρη Ερώτηση! | P5200 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 24 Νοεμβρίου 2009 22:46 |
| Φαξ Πρόγραμμα | bacdj | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 24 Ιουν 2008 14:59 |
| Ταχύτητα Vista vs XP Ταχύτητα | ketanco | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 27 Ιαν 2008 23:06 |
| BB ταχύτητα VS Router ταχύτητα; | davsas | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 18 Ιαν 2008 12:12 |
| Ταχύτητα RAM ερώτηση | Ulfrinn | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 4η Ιαν 2008 17:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |