![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, kada koristite ovaj program, mogu uzeti gutljaj vrijeme broj i dvostruki to get brzinu moj ram je pokrenut koristeći dvojan kanal na memorijsku? ako je tako, biti postavljen na auto u moj bios 1066 G. skill je postavljen na auto 800mhz. no, u CPU-Z po memorijskoj kartici, ona kaže 490mhz FSB zbog povećane brzine koja je, ako bi se udvostručila 980mhz. jer u bios ovnu je postavljen na auto 400/800 je ovo smatraju sigurnom OC. od ovna ocijenjeno je na 1066mhz? pokussavaju moj prvi overclocking Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bih se brinuti ako je pokrenut u redu. To zvuči kao da je overclocking proporcionalno i najvazniji BIOS, što je u redu. Im 'ljepušan siguran Core 2 će gurnuti FSB ako treba, čak i ako je memorija postavljena na nižu vrijednost samo da ga dovede do brzine sa procesor.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| The Stock 200mhz FSB je li ga postaviti na 245 odmah na Phenom triple core 8650 koji otrčaše 2.3ghz dionica, ali se sada prikazuje na 2.8ghz. CPU temp. je 32C dok pišem prikazuju na Firefox i idles oko 28-29C. ako ja nemam problema sa 4 gigs.of G.skill 1066mhz. RAM-a, možda će biti dobro za moje koristi. Thanks very much! |
|
| |||
| |||
| Zvuči dobro za mene. Primijetite da su doista Phenom X3s Mnozitelji visoke, vjerojatno nećete sve hit 1066. Temps izgledaju više nego dobro, gurnuti ga teže ako želite.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Da, možda sam malo više eksperiment i možda saznali više o OC. Hvala! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| High Speed Internet LAN brzina Pitanje Hvala! | P5200 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 24 studeni 2009 22:46 |
| Fax Program | bacdj | Općenito Software Chat | 1 | 24. lipnja 2008 14:59 |
| XP vs Vista Speed Speed | ketanco | Windows Operating Systems | 3 | 27 siječanj 2008 23:06 |
| BB brzine VS Router brzinu? | davsas | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 18 siječanj 2008 12:12 |
| RAM Speed pitanje | Ulfrinn | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 4. siječanj 2008 17:25 |
| Thread Tools | |
| |