![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, ha ezzel a programmal, akkor az a Dram időzítéseket számát és azt, hogy kétszeres sebességgel én ram fut a kétcsatornás memóriát használ? Ha igen, állítva, hogy az automatikus BIOS én G. SKILL 1066 van automatikus beállítása 800MHz. , de a CPU-Z szerint memóriaablakból, azt mondja 490mhz miatt megnövekedett FSB sebesség, ha a duplájára lenne 980mhz. mivel a bios a ram automatikus beállítása 400/800 ez tekinthető biztonságosnak OC. mivel a RAM is rated at 1066MHz? kipróbálás első overclocking Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem gond, ha jól működik. Úgy hangzik, mintha ez overclocking arányosan és kényszerítő a BIOS-ban, ami rendben van. Én elég biztos Core 2 majd nyomja meg az FSB, ha kell, még akkor is, ha a memória úgy van beállítva, hogy egy alacsonyabb értéket csak annak érdekében, hogy gyorsítsák fel a processzort.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| A készlet 200MHz FSB volt nálam van beállítva, hogy 245 most a Phenom triple core 8650 mely 2.3ghz raktáron, de jelenleg futó 2.8ghz. a CPU hőm. 32C van, ahogy begépelem futó Firefox és idles kb 28-29C. ha nincs semmilyen probléma a 4 gigs.of G.skill 1066MHz. ram, talán ez lesz az én bajom használ. Nagyon köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Nekem tetszik az ötlet. Megjegyzendő, hogy Phenom X3s valóban magas multiplikátorok, akkor valószínűleg nem fog soha hit 1066. Temps jobban, mint a finom, nyomja meg nehezebb, ha akarsz.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Igen, talán egy kicsit több kísérlet és talán többet megtudni OC. Köszönöm! |