![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, naudodamiesi šia programa, tai galiu Dram laikus skaičiaus ir dukart jį gauti greitis mano RAM važiuojant naudojant dvigubo kanalo atminties? Jei taip, ar yra nustatytas automatinis BIOS Mano G. SKILL 1.066 auto yra nustatyta 800MHz. tačiau, CPU-Z pagal atminties kortelėje, jis sako dėl padidėjusio 490mhz FSB greitis, kuris, jei dvigubai būtų 980MHz. nes BIOS RAM Auto rinkinys 400/800 tai laikoma saugiai OC. nes RAM įvertintas 1066MHz? bando mano pirmasis įsijungimas Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I wouldn't worry about it, jei jis veikia puikiai. It sounds like it's overclocking proporcingai ir svarbia BIOS, kuri yra gerai. Esu tikras Core 2 sieks FSB, jei reikia, net jei atmintis yra nustatyta mažesnė vertė, tiesiog jį pagreitinti su procesoriumi.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Akcijų FSB buvo 200MHz turiu ji nustatė, kad 245 dabar dėl Phenom triple core 8.650 kuris vyko 2.3GHz akcijų, tačiau šiuo metu veikia ne 2.8GHz. CPU temp. yra 32C kaip aš tipo veikia apie Firefox ir idles apie 28-29C. jei aš neturiu jokių problemų su 4 gigs.of G.skill 1066MHz. avinas, gal jis bus alright mano reikmėms. Thanks very much! |
|
| |||
| |||
| Panašiai viskas gerai pas mane. Atkreipkite dėmesį, kad Phenom X3s tikrai didelis daugiklis, tikriausiai ne visada Hit 1066. Temps ieškoti daugiau nei bauda, stumti sunkiau, jei norite.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taip, aš galbūt bandymą šiek tiek daugiau, o gal ir daugiau sužinoti apie OC. Ačiū! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| High Speed Internet LAN SPEED Klausimas Thanks! | P5200 | Networking, Modems & VoIP | 4 | Lapkritis 24, 2009 22:46 |
| Faksas programa | bacdj | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Birželis 24, 2008 14:59 |
| Vista Greitasis vs XP greitis | ketanco | Windows "operacinės sistemos | 3 | 27 sausis 2008 23:06 |
| BB greitis VS Router greitis? | davsas | Networking, Modems & VoIP | 2 | 18 sausis 2008 12:12 |
| RAM Speed klausimas | Ulfrinn | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 4 sausis 2008 17:25 |
| Temos įrankiai | |
| |