![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, izmantojot šo programmu, to es drams Timings numuru un divreiz to get ātrums mana ram ir sācies, izmantojot divu kanālu atmiņu? ja tā, kas ir iestatīts uz auto ar BIOS manā G. SKILL 1.066 Tiek auto iestatīts uz 800MHz. bet, CPU-Z ar atmiņu tab, tā saka 490mhz, jo paaugstinās FSB ātrumu, kas, ja divas reizes tiktu 980mhz. jo BIOS ram ir auto iestatīts 400/800 tas uzskata par drošu OC. jo ram ir rated at 1066MHz? mēģinot mans pirmais overclocking Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nebūtu jāuztraucas par to, ja tā darbojas labi. Tas izklausās tā overclocking proporcionāli un primāru BIOS, kas ir labi. Esmu diezgan pārliecināts, Core 2 izvirzīs FSB, ja tas ir pat tad, ja atmiņa ir iestatīts uz zemāku vērtību, tikai, lai to līdz ātrumu ar procesoru.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Noliktavā FSB bija 200MHz Man ir tas, kas ir 245 labi tagad Phenom triple galveno 8.650, kas ilga 2.3GHz akciju, bet tagad darbojas ar 2.8GHz. CPU temp. ir 32C, kā es tipa palaists Firefox un idles ap 28-29C. ja man nav nekādas problēmas 4 gigs.of G.skill 1066MHz. ram, varbūt būs alright par manu vajadzībām. Thanks very much! |
|
| |||
| |||
| Skaņas alright man. Ņemiet vērā, ka Phenom X3s patiešām augstu veidotājiem, jūs, iespējams, nebūs nekad hit 1066. Temps izskatās vairāk nekā naudas sods, push to ir grūtāk, ja jūs vēlaties.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Jā, es varētu eksperimentēt mazliet vairāk un varbūt uzzināt vairāk par OC. Pateicība! |
![]() |
|
| Bookmarks |