![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, przy użyciu tego programu, mogę podjąć Dram taktowania numer i podwoić, aby uzyskać prędkość mojego barana jest uruchomiony przy użyciu pamięci Dual Channel? jeśli tak, to jest ustawione na auto w BIOS mojej G. SKILL 1066 auto jest ustawione na 800MHz. , ale w CPU-Z pod kartę pamięci, to mówi 490mhz z powodu zwiększonej prędkości FSB, które, jeśli zostaną podwojone 980mhz. ponieważ w BIOS tryka jest automatycznie ustawiona na 400/800 jest to uważane za bezpieczne OC. od tryka jest oceniane na 1066MHz? moje pierwsze próby overclockingu Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nie martw się o to, czy to działa dobrze. Wygląda na to overclockingu proporcjonalnie i nadrzędnego systemu BIOS, który jest w porządku. I'm pretty sure Core 2 będą wymuszać FSB jeśli to konieczne nawet wtedy, gdy pamięć jest ustawiony na niższą wartość tylko w celu dostosowania go do szybkości procesora.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zasoby FSB 200MHz Mam był to zestaw do 245 już w Phenom triple core 8650, który prowadził 2.3ghz stanie, ale jest już wyświetlana na 2.8ghz. CPU Temp. 32C jest jako typ I działa na Firefox i idles około 28-29C. jeśli nie mam żadnych problemów z 4 gigs.of G.skill 1066MHz. barana, to może będzie dobrze dla moich zastosowań. Dziękuję bardzo! |
|
| |||
| |||
| Brzmi dobrze na mnie. Należy pamiętać, że Phenom X3s mają naprawdę wysokie mnożniki, to prawdopodobnie nigdy nie będzie hit 1066. Temps bardziej niż grzywny, Push to trudniejsze, jeśli chcesz.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Tak, eksperyment może trochę więcej, a może dowiedzieć się więcej na temat przestępczości zorganizowanej. Dzięki! |
![]() |
|
| Zakładki |