![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, atunci când se utilizează acest program, pot să iau timpilor de greutate şi de numărul dublu-l pentru a ajunge la viteza mea berbec se execută la utilizarea canalelor de memorie dual? în acest caz, fiind stabilit la auto în BIOS-ul meu de G. SKILL 1066 este în curs de auto setat la 800mhz. dar, in CPU-Z sub tab-ul de memorie, scrie 490mhz datorită creşterii FSB de viteză, care, dacă ar fi dublat 980mhz. deoarece în BIOS-ul de RAM este setat la 400/800 auto este considerat un sigur acest OC. de la memoria RAM este evaluat la 1066mhz? încercat prima mea overclocking Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu aş face griji dacă este bine să fie difuzate. Se pare ca este overclocking proporţional şi imperative de a BIOS-ului, care este în regulă. Sunt destul de sigur Core 2 va duce FSB în cazul în care acesta are nevoie pentru a chiar dacă memoria este setat la o valoare mai mică pentru ao aduce doar pana la viteza cu procesor.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Stocul a fost FSB 200mhz am stabilit-o la 245, chiar acum pe Phenom triple core 8650, care a fugit 2.3ghz stoc, dar, este acum difuzate la 2.8ghz. CPU temp. 32C este ca am tip rulează pe Firefox şi idles aproximativ 28-29C. dacă nu am nici o problemă cu 4 gigs.of G.skill 1066mhz. RAM, poate ca va fi bine pentru mine utilizări. Multumesc foarte mult! |
|
| |||
| |||
| Suna bine pentru mine. Reţineţi că, Phenom X3s multiplicatori au foarte mare, este posibil să nu mai lovit 1066. Temps privi mai mult decât bine, impinge-l mai greu, dacă doriţi.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Da, s-ar putea sa experimenteze un pic mai mult şi poate afla mai multe despre OC. Mulţumesc! |
![]() |
|
| Marcaje |