![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, када користите овај програм, могу узети гутљај време број и двоструки то гет брзину мој рам је покренут користећи двојан канал на меморијску? ако је тако, бити постављен на ауто у мој БИОС-1066 Г. скилл је постављен на ауто 800мхз. но, у ЦПУ-З по меморијској картици, она каже 490мхз ФСБ због повећане брзине која је, ако би се удвостручила 980мхз. јер у БИОС-овну је постављен на ауто 400/800 је ово сматрају безбедном ОЦ. од овна оцијењено је на 1066мхз? покуссавају мој први Оверцлоцкинг Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих се бринете ако је покренут у реду. То звучи као да је Оверцлоцкинг пропорционално и најважнији БИОС, што је у реду. Им 'згодан сигуран Цоре 2 ће гурнути ФСБ ако треба, чак и ако је меморија постављена на нижу вредност само да га доведе до брзине са процесор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тхе Стоцк 200мхз ФСБ је ли га поставити на 245 одмах на Пхеном Трипле цоре 8650 који отрчаше 2.3гхз дионица, али се сада приказује на 2.8гхз. ЦПУ темп. је 32Ц док пишем приказују на Фирефокс и идлес око 28-29Ц. ако ја немам проблема са 4 гигс.оф Г.скилл 1066мхз. РАМ-а, можда ће бити добро за моје користи. Тханкс веры муцх! |
|
| |||
| |||
| Звучи добро за мене. Напомињемо да су заиста Пхеном Кс3с множилац високе, вероватно нећете све хит 1066. Темпс изгледају више него добро, гурнути га теже ако желите.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Да, можда сам мало више експеримент и можда сазнали више о ОЦ. Хвала! |