![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, bu programı kullanarak, ben Dram Timings numarasını alır ve bu hız benim koç için çift çift kanallı bellek kullanarak çalışıyor? Bu durumda, BIOS otomatik olarak benim G. Beceri ise 1066 olarak otomatik 800MHz ayarlı Set. CPU ancak in-Z hafıza sekmesi altında, bu 490mhz artan FSB hızı için, eğer iki 980mhz olacağını nedeniyle söyledi. RAM ise otomatik 400/800 ayarlı BIOS'unda çünkü bu güvenli bir OC kabul edilir. çünkü koç 1066MHz'a miktarlar nedir? ilk overclock çalışıyor Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merak etmeyin ben de bu konuda eğer iyi çalışıyor. Gibi oransal overclock ve hangi iyidir BIOS, başta Bu sesler. Ben oldukça Core 2 eğer bile bellek daha düşük bir değere sadece işlemci ile hız için ekrana getirmek için belirtildiği şekilde ihtiyacı olan FSB bastıracağını eminim.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hisse senedi FSB 200Mhz Ben bu 2.3ghz stok koştum ve Phenom üç çekirdekli 8650 tarihinde 245 şu anda ayarl ancak, şimdi 2.8GHz çalışan var oldu. CPU ısı. 32C I tipi Firefox ve 28 civarında idles çalışan-29C gibi. Eğer herhangi bir sorun yoktur 4 gigs.of G.skill 1066MHz'a. ram, belki de iyi benim kullanımlar için olacak. Çok teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bana iyi geliyor. Bu Phenom X3s gerçekten yüksek çarpanları olmadığını, büyük ihtimalle hiç 1066 isabet etmez. Temps ince fazla sert isterseniz doğru itin bakın.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Evet, ben de deneme biraz daha ve belki de OC hakkında daha fazla bilgi edinin. Teşekkürler! |
![]() |
|
| Bookmarks |