![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, при використанні цієї програми, я можу взяти число Драма таймінгів і подвоїти його, щоб отримати швидкість мого RAM працює при використанні двоканальної пам'яті? Якщо так, то створюються автоматично в BIOS моєї G. SKILL 1066 Auto в даний час встановлена в 800 МГц. Але, в CPU-Z під пам'ять закладки, він говорить, 490MHz завдяки збільшенню швидкості ФСБ, який, якщо б подвоїти 980mhz. тому що в BIOS, оперативної пам'яті для автоматичного набору 400/800 це вважається безпечною ОС. з ОЗУ оцінюється на 1066MHz? мої перші спроби розгону Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б не турбуватися про це, якщо він працює добре. Схоже, це розгін пропорційно і перевизначення BIOS, яка добре. Я цілком упевнений, Core 2 підштовхне ФСБ, якщо воно необхідно, навіть якщо пам'яті встановлений на більш низьке значення тільки довести його до швидкості, з процесором.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Фондовий ФСБ 200MHz я це встановлено в 245 зараз на Phenom 8650 Triple-Core 2.3ГГц який біг складі, але, в даний час працює на 2.8GHz. CPU Temp. 32C це, як я тип працює на Firefox і Idles близько 28-29C. якщо в мене немає жодних проблем з 4 gigs.of G.skill 1066 МГц. ОЗУ, може бути, це буде добре для моїх цілей. Большое спасибо! |
|
| |||
| |||
| Звук Добре для мене. Зверніть увагу, що Phenom X3S дійсно високі множники, ви, імовірно, не буде ніколи Hit 1066. Temps виглядають більш ніж добре, Push важче, якщо хочете.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так, я міг би трохи поекспериментувати і, можливо, більше дізнатися про OC. Спасибо! |