![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че реших да закупи нова дънна платка с PCI-Express графични карти, но имам един въпрос. Дънната платка Избрах за newegg има NVIDIA nForce 750i SLI Северна мост, а картата Избрах е ATI Radeon HD 4850. Така че въпросът ми е, какво означава това за дънната платка, че северния мост е NVIDIA nForce 750i SLI? Това означава ли, че тя ще върви по-добре за NVIDIA карти или карти NVIDIA Пусни я по-добре, отколкото ATI? Дали ще е пречка за графични карти Щях да отида? Дънната платка е ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX и графична карта ASUS EAH4850/HTDI/512M Radeon HD 4850 512MB 256-битова GDDR3 PCI Express 2,0 x16. И двете са на newegg. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| фактът, че тя е 750i чипсет няма да прави разлика за съвместимостта на графични карти, освен ако не искате да добавите повече от 1 карта в Crossfire (2 или повече карти ATI) / SLI (2 или повече NVidia картите). В NVidia чипсети (на 750i във вашия случай) може да направите SLI, не Crossfire, затова, ако искате да ползвате повече от 1 GPU те ще трябва да се NVidia карти, но ако искате да използвате 2 ATI карти (като HD4850) Вие ще трябва да получи дънна платка с Intel чипсет (p35, p34, x38, x48 и т.н.), което ще ви позволи да се използва кръстосан огън, но не и SLI. Въпреки това, ако сте само искат да използват единната ATI HD4850, че дънната платка ще работи добре, все пак сме склонни да препоръча Intel чипсет Както и да е, и че също така ви позволява да надстроите до Crossfire на по-късна дата.
| |||
| |||
| Споменахте, че дънната платка могат да използват само двойната NVidia карти. Какво NVidia карти могат да работят в SLI режим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почти всички от тях (при условие, че те имат SLI мост), но това е загуба на по-ниски такива, освен ако не сте само на няколко лъже наоколо. едно-картата обикновено outperform два часа лоши карти в SLI.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Както каза на въглерод. Ако не сте, желаещи да използват SLI със същия бюджет за 4850, ще имат лоши perfornace с SLI, отколкото с един единствен 4850 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дънната / CPU Съвместимост Въпрос | robot4x4 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 12 Юни 2009 13:57 |
| Дънната въпрос ~ ~ ~ | ry4540 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 1-во Фев 2008 19:12 |
| Дънната въпрос. | Korac | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 31 Jan 2008 12:56 |
| Дънната въпрос | costa993 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 28 Дек 2007 00:23 |
| Рам и дънната въпрос! | лумвам | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 23rd Дек 2007 03:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |