![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak jsem se rozhodl ke koupi nové základní desky s PCI-Express grafickou kartu, ale měl jsem otázku. Základní deska jsem si vybral na Internetový obchod má NVIDIA nForce 750i SLI North Bridge, a kartu jsem si vybral byla ATI Radeon HD 4850. Takže moje otázka zní, co to znamená pro základní desky, která je severní můstek NVIDIA nForce 750i SLI? Znamená to, že to bude fungovat lépe na kartách NVIDIA nebo grafických karet běžet lépe, než na to ATI? Bude to úzký grafickou kartu jsem chtěl dostat? Základní deska je ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI a grafická karta ASUS EAH4850/HTDI/512M Radeon HD 4850 512mb 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16. Oba jsou na Internetový obchod. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skutečnost, že se jedná o čipovou sadou 750i nebude mít nějaký vliv na kompatibilitu grafických karet, pokud chcete přidat více než 1 kartu v Crossfire (2 nebo více karet ATI) / SLI (2 nebo více karet Nvidia). Nvidia čipsety (750i ve vašem případě) může učinit pouze SLI, Crossfire ne, proto pokud chcete používat více než 1 GPU budou muset být Nvidia karty, pokud však chcete použít 2 karty ATI (jako HD4850) budete muset získat základní deska s čipovou sadou Intel (P35, P34, x38, X48, atd.), které vám umožní používat přestřelce, ale ne SLI. Nicméně pokud jste jen chtějí využít jednotné ATI HD4850, že deska bude fungovat dobře, ale máme tendenci doporučit chipsetu intel stejně, a to také umožňuje upgrade na Crossfire později.
| |||
| |||
| Jste se zmínil, že deska, která mohou být poháněna pouze dvou karet nVidia. Co nVidia karty můžete spustit v režimu SLI? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Téměř všechny z nich (pokud mají most SLI), ale je to odpad z nižších pokud stačí pár povalovat. jeden-karta bude obvykle překonají dvě horší karty v SLI.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Uhlíku řekl. Jste-li chtít používat SLI se stejným rozpočtem jako 4850, budete mít horší perfornace s SLI, než s jediným 4850 |