![]() |
|
| |||
| |||
| Έτσι, αποφάσισα να αγοράσετε μια νέα μητρική πλακέτα με μια PCI-Express κάρτα γραφικών, αλλά είχα μια ερώτηση. Η μητρική πλακέτα που επέλεξα στο newegg έχει NVIDIA nForce 750i SLI North Bridge, και η κάρτα που επέλεξα ήταν μια ATI Radeon HD 4850. Το ερώτημά μου είναι, τι σημαίνει αυτό για τη μητρική πλακέτα ότι η βόρεια γέφυρα είναι NVIDIA nForce 750i SLI? Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα τρέχει καλύτερα για NVIDIA κάρτες ή NVIDIA κάρτες λειτουργούν καλύτερα σε αυτό από ό, τι ATI; Προτίθεται να συμφόρησης η κάρτα γραφικών ήμουν έτοιμος να πάρει; Η μητρική είναι ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX και η κάρτα γραφικών είναι ASUS EAH4850/HTDI/512M Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16. Και οι δύο είναι για την newegg. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το γεγονός ότι πρόκειται για ένα 750i chipset δεν θα κάνουν τη διαφορά με τη συμβατότητα των καρτών γραφικών, αν δεν θέλετε να προσθέσετε περισσότερους από 1 κάρτα στο Crossfire (2 ή περισσότερες κάρτες ATI) / SLI (2 ή περισσότερες κάρτες Nvidia). Το chipset της Nvidia (η 750i στην περίπτωσή σας) μπορούν να κάνουν μόνο SLI, δεν Crossfire, επομένως αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 1 GPU θα πρέπει να είναι Nvidia κάρτες, ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε 2 ATI κάρτες (όπως και η HD4850) θα χρειαστεί να πάρετε μια μητρική πλακέτα με chipset της Intel (P35, p34, X38, X48 κλπ), τα οποία θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε διασταυρούμενα πυρά, αλλά δεν SLI. Ωστόσο, αν θέλουν μόνο να χρησιμοποιούν το ενιαίο ATI HD4850, ότι η μητρική θα δουλεύουν μια χαρά, όμως έχουμε την τάση να συστήσει Intel chipset ούτως ή άλλως, και αυτό σας επιτρέπει επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε Crossfire σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
| |||
| |||
| Αναφέρατε ότι η μητρική πλακέτα μπορεί να λειτουργεί μόνο δύο κάρτες nVidia. Τι κάρτες nVidia μπορεί να τρέξει σε SLI mode? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σχεδόν όλοι τους (εφόσον έχουν μια γέφυρα SLI), αλλά είναι μια αποβλήτων σε χαμηλότερων εάν δεν έχετε μόλις λίγα γύρω. μια ενιαία κάρτα θα έχει υψηλές επιδόσεις συνήθως δύο χειρότερα κάρτες στο SLI.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Όπως είπε ο άνθρακας. Εάν θέλουν να χρησιμοποιήσουν SLI με τον ίδιο προϋπολογισμό ως το 4850, θα έχετε χειρότερα perfornace με SLI από ό, τι με ένα ενιαίο 4850 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Motherboard / CPU Συμβατότητα Ερώτηση | robot4x4 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 12 Ιουν 2009 13:57 |
| Motherboard ερώτηση ~ ~ ~ | ry4540 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 1 Φεβ 2008 19:12 |
| Motherboard ερώτηση. | Κόρατς | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 31 Ιαν 2008 12:56 |
| Motherboard ερώτηση | costa993 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 28 Δεκ. 2007 00:23 |
| Ram και μητρική πλακέτα ερώτηση! | φωτοβολίδα | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 23 Δεκ. 2007 03:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |