![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tako sam odlučio kupiti novu matičnu ploču s PCI-Express grafičke kartice, ali sam imao pitanje. Matične ploče na sam izabrao newegg ima NVIDIA nForce 750i SLI North Bridge, a karticu sam izabrao bila je ATI Radeon HD 4850. Dakle moje pitanje je, šta to znači za matične ploče koje sjeverno mostom je NVIDIA nForce 750i SLI? Da li to znači da će se pokrenuti na bolje NVIDIA kartice ili NVIDIA kartice izvoditi bolje o njoj nego ATI? Hoće li to usko grlo grafičke kartice sam bio idući u dobiti? Matična ploča je ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX i grafička kartica je ASUS EAH4850/HTDI/512M Radeon HD 4850 512MB 256-bitna GDDR3 PCI Express 2,0 x16. Oba su na newegg. Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| činjenicu da je 750i chipset neće napraviti nikakve razlike u kompatibilnosti grafike kartice, osim ako želite dodati više od 1 kartice u unakrsna vatra (2 ili više ATI karticama) / SLI (2 ili više Nvidia kartice). The Nvidia chipsets (750i je u Vašem slučaju) može obaviti samo SLI, ne unakrsna vatra, pa ako želite koristiti više od 1 GPU oni će morati biti Nvidia kartice, no ako želite koristiti 2 ATI karticama (kao HD4850) trebat ćete dobiti matične ploče s Intel chipset (p35, p34, x38, x48, itd.) koji će vam omogućiti da koristite unakrsna vatra, ali ne i SLI. Međutim, ako se samo žele koristiti jednim ATI HD4850, matične ploče koje će raditi u redu, ali smo skloni preporučiti Intel chipset anyway, i da isto tako dozvoljava vam da nadogradite na unakrsna vatra na kasnije.
| |||
| |||
| Vi se spominje da je matična ploča može se izvoditi samo dual nVidia karticama. Što nVidia kartice mogu izvoditi u SLI modu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gotovo svi (koliko god oni imati SLI most), ali to je niža otpada na one osim ako imate samo nekoliko laganje okolo. jednom-kartica će obično nadigrati dva lošija kartica u SLI.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kao što je rekao ugljika. Ako se žele koristiti SLI s istim proračunom kao 4850, imat ćete lošije perfornace sa SLI nego s jednom 4850 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Matična ploča / CPU Kompatibilnost Pitanje | robot4x4 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 12. lipnja 2009 13:57 |
| Matična ploča pitanje ~ ~ ~ | ry4540 | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 1. veljača 2008 19:12 |
| Matična ploča pitanje. | Korach | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 31 siječanj 2008 12:56 |
| Matična ploča pitanje | costa993 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 28. prosinac 2007 00:23 |
| Ram i matična ploča pitanje! | flare | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 23. prosinac 2007 03:50 |
| Thread Tools | |
| |