![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Így hát úgy döntött, hogy megvásárol egy új alaplap egy PCI-Express grafikus kártyával, de én még egy kérdésem. Az alaplap választottam én newegg egy NVIDIA nForce 750i SLI North Bridge, és a kártyát választottam volt egy ATI Radeon HD 4850. Szóval a kérdés az, mit is jelent az, hogy az alaplap északi híd NVIDIA nForce 750i SLI? Ez azt jelenti, hogy jobban fut NVIDIA kártyák vagy NVIDIA kártyákat jobban fut rajta, mint az ATI? Fog ez a grafikus kártya szűk keresztmetszet fogok kapni? Az alaplap ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX és a grafikus kártya az ASUS EAH4850/HTDI/512M Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16. Mindkettő a newegg. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| az a tény, hogy ez egy 750i lapkakészlet nem mindegy, hogy azok összeegyeztethetők a grafikus kártya, ha nem akarsz adni, több mint 1 kártyát Crossfire (2 vagy több ATI kártya) / SLI (2 vagy több Nvidia kártya). Az Nvidia chipset (a 750i az Ön esetében is) csak nem SLI, nem Crossfire, ezért ha szeretnénk használni 1-nél több GPU kell majd számolniuk kell az Nvidia kártyákat, ha azonban szeretné használni 2 ATI kártyák (mint a HD4850) lesz szükség-hoz kap egy alaplap egy Intel chipset (P35, P34, X38, x48, stb), ami lehetővé teszi, hogy használja CrossFire, de nem SLI. Ha azonban csak akarja használni az egységes ATI HD4850, hogy az alaplapon jól működik, de hajlamosak vagyunk ajánlani egy Intel chipset amúgy, és ez lehetővé teszi, hogy frissíteni Crossfire egy későbbi időpontban.
| |||
| |||
| Ön említette, hogy az alaplap csak akkor fut, kettős nVidia kártyákkal. Mi nVidia kártya képes működni SLI módban? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| szinte minden esetben (mindaddig, amíg van egy SLI-híd), de ez egy hulladék, kisebb is, ha ön csak egy pár fekvő körül. egy-kártya általában jobban teljesítenek, mint a két kártya SLI rosszabb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mivel a szén-mondta. Ha nem akarja használni SLI ugyanazzal a költségvetéssel, mint a 4850, akkor még rosszabb perfornace az SLI, mint egy 4.850 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alaplap / CPU kompatibilitási kérdés | robot4x4 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 12. június 2009 13:57 |
| Alaplap kérdés ~ ~ ~ | ry4540 | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 1. február 2008 19:12 |
| Alaplap kérdés. | Korac | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 31. január 2008 12:56 |
| Alaplap kérdés | costa993 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 28. december 2007 00:23 |
| Ram és az alaplap kérdés! | kilebegtetés | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 23. december 2007 03:50 |
| Téma eszközök | |
| |