![]() |
|
| |||
| |||
| אז החלטתי לקנות לוח אם חדש עם PCI-Express כרטיס גרפי אבל לא היה לי ספק. האם בחרתי ב newegg יש NVIDIA nForce 750i SLI צפון הגשר, בחרתי היה כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850. אז השאלה שלי היא, מה זה אומר האם זה הגשר הצפוני הוא של NVIDIA nForce 750i SLI? האם זה אומר שזה יפעל טוב יותר על כרטיסים של NVIDIA כרטיסים של NVIDIA או להפעיל את זה יותר טוב מאשר ב-ATI? האם זה צוואר הבקבוק כרטיס המסך שאני הולך לקבל? לוח האם הוא Asus P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX ועל כרטיס המסך ASUS EAH4850/HTDI/512M Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16. שניהם ב newegg. תודה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| העובדה היא ערכת השבבים 750i לא משנה תאימות של כרטיסים גרפיים, אלא אם כן אתה רוצה להוסיף יותר מ 1 כרטיס באש צולבת (2 או יותר כרטיסי ATI) / SLI (2 או יותר כרטיסי Nvidia). (750i השבבים Nvidia במקרה שלך) יכול לעשות רק SLI, Crossfire לא, ולכן אם אתה רוצה להשתמש יותר מ -1 GPU הם יצטרכו להיות כרטיסי Nvidia, אולם אם אתה רוצה להשתמש ב 2 כרטיסי ATI (כמו HD4850) תצטרך להגיע עם לוח האם השבבים אינטל (P35, p34, X38, X48 וכו ') אשר יאפשר לך להשתמש צולבת, אבל לא SLI. עם זאת, אם אתה רק רוצה להשתמש ATI HD4850 אחד, האם זה יעבוד בסדר גמור, אולם אנו נוטים להמליץ השבבים אינטל בכל מקרה, וזה גם מאפשר לך לשדרג ל-Crossfire במועד מאוחר יותר.
| |||
| |||
| הזכרת שזה יכול רק להפעיל את לוח האם כרטיסי מסך nVidia כפולה. מה כרטיסי מסך nVidia יכול לפעול במצב SLI? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמעט כולם (כל עוד יש להם גשר SLI), אבל זה בזבוז על אלה נמוך יותר, אלא אם כן אתה רק צריך כמה זרוקים. כרטיס אחד בדרך כלל להכות SLI גרוע שני קלפים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כמו פחמן אמר. אם אתה רוצה להשתמש SLI עם תקציב זהה לזה של 4850, יהיה לך עם SLI perfornace יותר גרוע מאשר עם 4850 אחד |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לוח האם / מעבד תאימות שאלה | robot4x4 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 12th יוני 2009 13:57 |
| לוח האם השאלה ~ ~ ~ | ry4540 | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | ב -1 פברואר 2008 19:12 |
| לוח האם השאלה. | Korac | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 31 ינואר 2008 12:56 |
| לוח האם השאלה | costa993 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | -28 דצמבר 2007 00:23 |
| ראם ואת לוח האם השאלה! | אבוקה | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 23 דצמבר 2007 03:50 |
| שרשרת כלים | |
| |