![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Asa ca am decis să cumpere o placa de baza noua cu un PCI-Express grafic carte, dar am avut o întrebare. Placa de baza am ales pe newegg are un NVIDIA nForce 750i SLI North Bridge, şi cardul am ales a fost un ATI Radeon HD 4850. Deci, întrebarea mea este, ce înseamnă pentru placa de baza ca podul de nord este NVIDIA nForce 750i SLI? Asta înseamnă că acesta va rula mai bine pe carduri sau cărţi de NVIDIA NVIDIA a alerga mai bine pe ea decat ATI? Va strangulări grafic carte I was mergi la a lua? Placa de baza este ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX şi grafica card este ASUS EAH4850/HTDI/512M Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16. Ambele sunt pe newegg. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| faptul că este un chipset 750i nu va face nici o diferenţă la compatibilitatea de plăci grafice, cu excepţia cazului în care doriţi să adăugaţi mai mult de 1 carte în Crossfire (2 sau mai multe carduri ATI) / SLI (2 sau mai multe carduri Nvidia). Chipset-uri Nvidia (750i, în cazul dumneavoastră), se poate face doar SLI, nu Crossfire, prin urmare, dacă doriţi să utilizaţi mai mult de 1 GPU-ului ei vor trebui să fie carduri Nvidia, cu toate acestea, dacă doriţi să utilizaţi 2 plăcile ATI (ca HD4850) tu vei nevoie pentru a obţine o placa de baza cu un chipset INTEL (P35, p34, x38, x48, etc), care vă va permite să utilizaţi Crossfire, dar nu SLI. Cu toate acestea, dacă sunteţi care doresc doar să folosească un singur ATI HD4850, placa de baza care va funcţiona bine, cu toate acestea avem tendinţa de a recomanda un chipset intel, oricum, şi că, de asemenea, vă permite să faceţi upgrade la Crossfire la o dată ulterioară.
| |||
| |||
| Aţi menţionat că placa de baza pe care pot rula numai cartele nVidia dual. Ce plăcile nVidia se pot executa în modul SLI? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aproape tot de pe ei (atât timp cât acestea au un pod SLI), dar este o deşeurilor în cele mai mici excepţia cazului în care trebuie doar câteva situată în jurul. cu o singură carte va mai performante decât de obicei, două cărţi mai rău în SLI.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aşa cum a spus de carbon. Dacă sunteţi care doresc să utilizeze SLI cu acelaşi buget ca 4850, va trebui perfornace mai rău decât cu SLI 4850, cu o singură |
![]() |
|
| Marcaje |