![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Тому я вирішив придбати нову материнську плату з PCI-Express графічної карти, але у мене було питання. Я вибрав материнську плату на Newegg має NForce NVIDIA 750i SLI північний міст, а також карту я вибрав ATI Radeon HD 4850. Так що моє питання в тому, що це означає для материнської плати, що Північний міст NVIDIA NForce 750i SLI? Чи означає це, вона буде працювати краще карт NVIDIA або карт NVIDIA працювати краще, ніж ATI? Чи буде вона вузька відеокарти я збираюся отримувати? Плати ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA NForce 750i SLI ATX і відеокарта ASUS EAH4850/HTDI/512M Radeon HD 4850 512MB 256-бітної GDDR3 PCI Express 2.0 x16. Обидва знаходяться на Newegg. Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| той факт, що чіпсет 750i не має ніякого значення, є сумісність відеокарти, якщо ви хочете додати більше, ніж 1 карти в Crossfire (2 або більше карт ATI) / SLI (2 або більше карт Nvidia). Nvidia чіпсетів (750i у вашому випадку) можуть тільки робити SLI, а не Crossfire, тому якщо ви хочете використовувати більше 1 GPU вони повинні будуть карт Nvidia, однак якщо ви хочете використовувати 2 ATI карт (наприклад, HD4850) Вам необхідно буде отримати плату з чіпсетом Intel (P35, P34, X38, X48 і т.д.), які дозволять вам використовувати CrossFire, але не SLI. Однак, якщо ви тільки хочуть використати в одному ATI HD4850, що материнська плата буде працювати нормально, однак ми схильні рекомендувати набору мікросхем Intel все одно, що також дозволяє вам перейти на Crossfire на більш пізню дату.
| |||
| |||
| Ви згадали, що ця материнська плата може працювати тільки подвійне карт NVidia. Що NVidia карт можуть працювати в режимі SLI? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Майже у всіх з них (якщо вони є Міст SLI), але це відходів на нижніх, якщо ви просто мало валяється. однієї картки, як правило, перевершують гірше двох карт в SLI.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Як сказав вуглецю. Якщо ви, хочуть використати SLI з такої ж бюджет як 4850, у вас буде ще гірше perfornace з SLI, ніж з одним 4850 |