![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Pentium 4 2.8ghz на 478 zif гнездо и аз наистина искам да знам дали е бил някога Pentium г (двойствен сърцевина) съобщение за този тип гнездо, както аз арго наистина си позволим да надстроите банкомат плюс останалата част от компютъра Все още невероятно високи резултати по различни критерии, но тест на процесора е само проваляне Аз вече знам различните доводи за и против на този процесор, но аз също знам, това е единственият жизнеспособна ъпгрейд за моята система, както всички процесори след като са на 775 или повече Интернет е водеща ме в средите понякога ми е друг път не се казва така благодаря за всяко Помощ |
|
| |||
| |||
| Само единични основни процесори, когато освобождава при сокет 478. Вие винаги може да overclock това, което би могло да ви дам малко представление увеличение. Вашият единствената опция е да надстроите вашата дънна платка, както и, за съжаление. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дори и да имаше, тя няма да бъде рентабилен.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дори ridiculously евтини 775 борд ще бъде по-добре, отколкото сегашните 478 вероятно. Просто надстроите mobo и CPU. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бърз въпрос за оплождане .. | студените | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 20-ти септември 2008 11:50 |
| Бързо RAM въпрос? | ComputerGuy | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 2рото Sep 2008 08:52 |
| Помогни ми, моля, PC към TV просто бърз въпрос | billshepherd | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Фев 2008 20:30 |
| Бързо RAM въпрос | Plusi | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 14 ноември 2007 14:01 |
| Бързо Въпрос | Nexter | Общи Хардуер Чат | 1 | 10 Окт 2007 14:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |