![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Pentium 4 2.8ghz na 478 ZIF patice a opravdu chci vědět, jestli tam někdy byl Pentium D (Dual core) zpráva o tomto typu socket jako i cant opravdu dovolit upgrade atm plus zbytek počítače Stále neuvěřitelně vysoké skóre na různých benchmark test, ale procesor je pouze pád Já už vím různé výhody a nevýhody tohoto procesoru, ale i také vědět, je to jediný životaschopný upgrade pro svůj systém, jak je po všech procesorů jsou na 775 a více internet vede mě v kruzích někdy říká mi, že je jiná doba říct ne tak díky za pomoc |
|
| |||
| |||
| Pouze jediné jádro procesorů, kde uvolní socket 478. Dalo by se to vždy přetaktování, které by mohly dát trochu zvýšit výkonnost. Vaše jedinou možností je provést upgrade vaší desce stejně, bohužel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I kdyby tam byla, nebylo by nákladově účinné.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokonce i směšně levné 775 palubě bude lepší, než je váš současný asi 478.