![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Pentium 4 2.8ghz na socket 478 zif i ja stvarno ištanje to znati ako je ikad bila Pentium D (dual core) puštanje na ovu vrstu fasung kao stvarno ja licemjerje priuštiti da poboljsaju ATM plus ostatak računala još uvijek nevjerojatno visoke rezultate na različitim mjerni test ali procesor je samo pljusak Ja već znam razne pro i kontra ovog procesora, ali i ja znam to je jedini održiv nadogradnju za svoj sustav kako svi CPU poslije su na 775 ili više internet je vodeći me u krugovima ponekad reći mene postoji drugi puta govoreći: "ne tako hvala za bilo kakvu pomoć |
|
| |||
| |||
| Samo single core procesore gdje pušten na Socket 478. Moglo bi ga uvijek overclock, koja bi mogla dati vam malo izvedbe povećava. Vaša je jedina opcija za ažuriranje Vaše matične ploče, te, na žalost. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čak i ako je bilo, to ne bi bio jeftin.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Čak smiješno jeftini 775 odbor će biti bolji od Vaše trenutne 478 vjerojatno. Dovoljno je nadograditi i CPU mobo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Brzo pitanje na ovna .. | Najhladniji | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 20. Ruj 2008 11:50 |
| Quick RAM pitanje? | ComputerGuy | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 2. Sep 2008 08:52 |
| Pomozi mi molim te, PC TV samo brzo pitanje | billshepherd | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2. veljača 2008 20:30 |
| Quick RAM pitanje | Plusi | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 14. studeni 2007 14:01 |
| Brza pitanja | Nexter | General Hardware Chat | 1 | 10. listopad 2007 14:57 |
| Thread Tools | |
| |