![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Pentium 4 2.8ghz na 478 zif gniazda i naprawdę chcę wiedzieć, jeśli nigdy nie był Pentium D (dual core) prasowa na ten typ gniazda jak i cant naprawdę stać na upgrade atm plus reszta komputera nadal bardzo wysoki poziom odniesienia na różne badania, ale procesor jest tylko upadek I już znać różne wady i zalety tego procesora, ale także wiedzieć jest to opłacalne tylko dla mojej aktualizacji systemu, jak wszystkie procesory są po 775 lub więcej Internet jest wiodącą w kółko czasem do mnie, informując mnie nie ma innych razy mówiąc nie tak dzięki za pomoc |
|
| |||
| |||
| Tylko pojedynczy rdzeń procesory gdzie wydana Socket 478. Można zawsze overclockingu to, co może dać ci trochę wzrostu wydajności. Jedyną opcją jest uaktualnienie płyty głównej oraz, niestety. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nawet jeśli nie było, nie byłoby opłacalne.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nawet śmiesznie tanie 775 pokładzie będzie lepiej niż obecne 478 prawdopodobnie.