![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un Pentium 4 2.8ghz pe o zif socket 478 şi chiar vreau să ştiu dacă a fost vreodată un Pentium D (dual core) eliberarea pe acest tip de soclu ca i cant cu adevărat pentru a permite upgrade de ATM-uri, plus restul de computer scoruri încă incredibil de mare pe diferite de referinţă de test, dar procesorul este singurul prăbuşirea Eu deja stiu diferitele argumente pro şi contra acestui procesor Dar mai stiu acest lucru este viabil din punct de vedere doar de upgrade pentru sistemul meu ca toate sunt pe procesoare de la 775 sau mai mult internet, este lider în cercurile-mi spui mie, uneori, nu există alte ori nu spune aşa multumesc pentru orice ajutor |
|
| |||
| |||
| Numai unic de bază în cazul în care a lansat procesoarele pe socket 478. Ai putea întotdeauna overclock-o, care ar putea să vă dau un pic de o creştere de performanţă. Parerea singura opţiune este de a face upgrade de placa de bază, de asemenea, din păcate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chiar dacă au existat, nu ar fi rentabile.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Chiar şi o incredibil de ieftine 775 bord va fi mai bună decât cea actuală, probabil, 478. Doar upgrade la mobo şi CPU. |
![]() |
|
| Marcaje |