![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Пентиум 4 2.8гхз на соцкет 478 зиф и ја стварно оскудица за кноткле да је икад била Пентиум Д (дуал цоре) пуштање на ову врсту фасунг као стварно ја лицемјерје приуштити да побољшају АТМ плус остатак рачунара још увек невероватно високе резултате на различитим мјерни тест али процесор је само пљусак Ја већ знам разне про и контра овог процесора, али и ја знам то је једини одржив надоградњу за свој систем како сви ЦПУ после су на 775 или више интернет је водећи ме у круговима понекад рећи мене постоји други пута говорећи: "не тако хвала за било какву помоћ |
|
| |||
| |||
| Само сингле цоре процесора где пуштен на соцкет 478. Могло би га увек оверцлоцк, која би могла да да вам мало изведбе повећава. Ваша је једина опција за ажурирање Ваше матичне плоче, те, на жалост. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чак и ако је било, то не би био јефтин.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Чак смешно јефтини 775 одбор ће бити бољи од Ваше тренутне 478 вероватно. Довољно је надоградити и ЦПУ мобо. |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куицк РАМ питање? | ЦомпутерГуы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 2. Сеп 2008 08:52 |
| Помози ми молим те, ПЦ ТВ само брзо питање | биллсхепхерд | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 2 фебруар 2008 20:30 |
| Брза питања | дмдоугие | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 децембар 2007 07:43 |
| Куицк РАМ питање | Плус | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 14 новембар 2007 14:01 |
| Брза питања | Некстер | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 10 октобар 2007 14:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |