![]() |
|
| |||
| |||
| Gerçekten olarak gerçekten ATM artı bilgisayarın geri kalan yükseltme göze cant varsa hiç D (çift çekirdekli) soketine bu tür bırakmak Pentium anlayabilirsiniz istediğiniz 478 zif soketi ve bir Pentium 4 2.8GHz var hala puanlarını inanılmaz çeşitli kriter testi, ancak yüksek işlemci sadece düşme olduğunu i zaten çeşitli profesyonellere ve bu işlemci ama bu tüm CPU'ları sonra 775 veya daha fazla olarak benim sistem için tek geçerli yükseltmedir know olanlar biliyor İnternet çevrelerinde bazen bana yaz önde gelen diğer bir kere bu herhangi bir yardım için teşekkür söylediği |
|
| |||
| |||
| Sadece tek çekirdekli işlemciler nerede soket 478 yayımlanmıştır. Her zaman, bu bir performans artışı biraz verebilir bu overclock olabilir. Tek seçenek de, ne yazık ki anakartınızın yükseltmektir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hatta, bu olmaz eğer vardı maliyetli.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hatta bir ridiculously ucuz 775 kurulu mevcut 478 daha büyük olasılıkla daha iyi olacaktır. Sadece mobo ve CPU yükseltin. |
![]() |
|
| Bookmarks |