по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Бърз въпрос за оплождане ..

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти септември 2008, 18:35
Новите държави Група

Default Бърз въпрос за оплождане ..

Искам да ви попитам няколко въпроса за паметта овен.

тук е информацията, намерих от моя спецификация на продукта.

Максималната подкрепени: 4 GB (2x2GB)
Speed подкрепени: PC2-5300 MB / сек
тип: 240 ПИН, DDR2 SDRAM

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366
по-горе е спецификацията на продукта уебсайт

сега, мисля, че е време за мен да надстроите компютъра си, така .... Искам да си купя един чифт 2x2GB овен ... Не знам, но кой ли е необходимо да се купи ....
макар че той казва, скоростта е подкрепена pc2 5300 .... но все още мога да купя нещо по този начин: <4GB Kit (2GBx2) / 240-пинови DIMM / DDR2 PC2-6400 модули памет> или <DDR2 2GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / Не-ECC CL5 / 240-пинов / Unbuffered DIMM /

(Е, аз знам, че моята изглед 32 късче приучавам подкрепа всичките 4GB ... но дали това не е лошо за мен?)

Намерих тези две тук може да бъде нещо, което е добре за мен в момента ....
http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do

http://shop3.frys.com/product/5530560

кое си струва парите .... ами ... или което е по-добро за моя компютър ....

PLZ .... Може ли някой да ми помогне
Old 19-ти септември 2008, 21:05
Номер на групата

Carbon или Serverguy Мисля направил точка за мен, че въпреки че вашата Vista 32 не мога да видя всичките 4 GB те години, той ще види около 3,5, което е много по-добре от две. Не мога да отговоря на почивка, съжалявам.
Old 19-ти септември 2008, 21:12
Номер на групата

Това е последният набор глоба, както и добра цена.

Бързо паметта трябва да работи на по-ниска скорост на автобуса, така че трябва да се оправи със скорост е малко над дънната платка поддържа.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 20-ти септември 2008, 00:47
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Това е последният набор глоба, както и добра цена.

Бързо паметта трябва да работи на по-ниска скорост на автобуса, така че трябва да се оправи със скорост е малко над дънната платка поддържа.
това какво мисля прекалено .... толкова по-бързо е-евтина от тази, която да отговаря на моя компютър, но твърде ..... Имате ли някакви по-добро предложение?
Old 20-ти септември 2008, 11:50
Номер на групата

Не, не искате вземете го, ако не беше СРЮ цената Бих кажа отида да го NewEgg, но това е толкова евтин, колкото искате да го има.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Бързо RAM въпрос? ComputerGuy Процесори, дънни платки & RAM 2 2рото Sep 2008 08:52
Помогни ми, моля, PC към TV просто бърз въпрос billshepherd Графика на карти & Монитори 1 2-ро Фев 2008 20:30
Бързо въпрос dmdougie Общи Хардуер Чат 5 18 Дек 2007 07:43
Бързо RAM въпрос Plusi Процесори, дънни платки & RAM 2 14 ноември 2007 14:01
Бързо Въпрос Nexter Общи Хардуер Чат 1 10 Окт 2007 14:57
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc