![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Искам да ви попитам няколко въпроса за паметта овен. тук е информацията, намерих от моя спецификация на продукта. Максималната подкрепени: 4 GB (2x2GB) Speed подкрепени: PC2-5300 MB / сек тип: 240 ПИН, DDR2 SDRAM http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366 по-горе е спецификацията на продукта уебсайт сега, мисля, че е време за мен да надстроите компютъра си, така .... Искам да си купя един чифт 2x2GB овен ... Не знам, но кой ли е необходимо да се купи .... макар че той казва, скоростта е подкрепена pc2 5300 .... но все още мога да купя нещо по този начин: <4GB Kit (2GBx2) / 240-пинови DIMM / DDR2 PC2-6400 модули памет> или <DDR2 2GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / Не-ECC CL5 / 240-пинов / Unbuffered DIMM / (Е, аз знам, че моята изглед 32 късче приучавам подкрепа всичките 4GB ... но дали това не е лошо за мен?) Намерих тези две тук може да бъде нещо, което е добре за мен в момента .... http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do http://shop3.frys.com/product/5530560 кое си струва парите .... ами ... или което е по-добро за моя компютър .... PLZ .... Може ли някой да ми помогне |
|
| |||
| |||
| Carbon или Serverguy Мисля направил точка за мен, че въпреки че вашата Vista 32 не мога да видя всичките 4 GB те години, той ще види около 3,5, което е много по-добре от две. Не мога да отговоря на почивка, съжалявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е последният набор глоба, както и добра цена. Бързо паметта трябва да работи на по-ниска скорост на автобуса, така че трябва да се оправи със скорост е малко над дънната платка поддържа.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| това какво мисля прекалено .... толкова по-бързо е-евтина от тази, която да отговаря на моя компютър, но твърде ..... Имате ли някакви по-добро предложение? |
|
| |||
| |||
| Не, не искате вземете го, ако не беше СРЮ цената Бих кажа отида да го NewEgg, но това е толкова евтин, колкото искате да го има.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бързо RAM въпрос? | ComputerGuy | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 2рото Sep 2008 08:52 |
| Помогни ми, моля, PC към TV просто бърз въпрос | billshepherd | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Фев 2008 20:30 |
| Бързо въпрос | dmdougie | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Дек 2007 07:43 |
| Бързо RAM въпрос | Plusi | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 14 ноември 2007 14:01 |
| Бързо Въпрос | Nexter | Общи Хардуер Чат | 1 | 10 Окт 2007 14:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |