![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chci se zeptat vás některé otázky o paměti RAM. je zde i informace z mých našel specifikaci. Maximální podporované: 4 GB (2x2GB) Speed podporovány: PC2-5300 MB / sec Typ: 240 pin, DDR2 SDRAM http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366 výše je specifikace webových stránek Nyní, i údaj, že je čas pro mě upgradovat své PC tak .... Chci si koupit pár 2x2GB RAM ... ale i dont vědět, který z nich jsem musel koupit .... i když to říká, je rychlost podporovaná PC2 5300 .... Ale můžu ještě koupit něco takového: <4GB kit (2GBx2) / 240-pin DIMM / DDR2 PC2-6400 paměťový modul> nebo <DDR2 2 gb (2x1GB) PC2-6400 800MHz / non-ECC CL5 / 240-pin / Unbuffered DIMM / (No, já vím, že moje vista 32 bit zvyklý podporu všech 4gb ... ale je to špatné pro mě?) Našel jsem tyto dva tady by mohlo být něco, co je dobré pro mě právě teď .... http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do http://shop3.frys.com/product/5530560 , který z nich stojí za ty peníze .... dobře ... nebo což je lepší pro můj počítač .... plz .... může mi někdo pomoci |
|
| |||
| |||
| Uhlíku nebo Serverguy Myslím, že se bod se mi, že i když vaše Vista 32 nemůže vidět všechny 4 GB je to uvidí asi 3,5, který je mnohem lepší než dva. Nemohu odpovědět na odpočinek, sorry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To poslední, je v pohodě, stejně jako dobrá cena. Rychlejší paměti by měly pracovat na nižší rychlost sběrnice, takže by mělo být v pořádku s rychlostí, že se jedná o málo vyšší, než je vaše deska podporuje.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| že to, co jsem si myslela taky .... tím rychleji je levnější než ta, která odpovídají mým počítači příliš ..... ale máte ještě dobrý návrh? |
|
| |||
| |||
| Ne, já bych ho chytit, pokud to nebylo v Fry cena bych říci, dones ho NewEgg ale to je asi jako levné, jak byste si to tam.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rychlé RAM otázky? | ComputerGuy | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 2. Září 2008 08:52 |
| Pomozte mi, prosím, PC na TV jen rychlý dotaz | billshepherd | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. února 2008 20:30 |
| Rychlý dotaz | dmdougie | Obecné Hardware Chat | 5 | 18. prosinec 2007 07:43 |
| Rychlé RAM otázku | Plusi | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 14. listopadu 2007 14:01 |
| Rychlé Otázka | Nexter | Obecné Hardware Chat | 1 | 10. října 2007 14:57 |
| Thread Nástroje | |
| |