![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt szeretném megkérdezni, srácok néhány kérdést RAM memória. Itt az információ Megtaláltam az én termékleírásnak. legnagyobb támogatott: 4 GB (2x2GB) Speed támogatni: PC2-5300 MB / sec típusa: 240 tűs DDR2 SDRAM http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366 A fenti termékleírás honlapja Most ez a szám az ideje, hogy frissítse az én-m pc so .... Szeretnék venni egy pár 2x2GB ram ... de én dont tud melyik Kellett vásárolni .... még akkor is, ha azt mondja a sebességet támogat PC2 5300 .... de még mindig vásárol valamit, mint ez: <4 GB kit (2GBx2) / 240-pin DIMM / DDR2 PC2-6400 memória modul> vagy <DDR2 2GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / Non-ECC CL5 / 240-pin / unbuffered DIMM / (Tudom, hogy a Vista 32 bites szokás támogatja a 4GB ... de nem jó nekem?) Találtam két itt is valami, hogy jó nekem, most .... http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do http://shop3.frys.com/product/5530560 melyik éri meg a pénzét .... nos ..., vagy amelyek egy jobb, mert a számítógép .... plz .... tud akárki segítsen nekem |
|
| |||
| |||
| Szén vagy Serverguy Azt hiszem arról, hogy nekem az a pont, hogy bár a Vista 32 nem látja a 4 GB-os lesz majd körülbelül 3,5, ami sokkal jobb, mint kettő. Nem tudok válaszolni a többi, bocsi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez utóbbi meg is finom, valamint a jó ár. Gyorsabb memória kell a munkát a legalacsonyabb busz sebességét, így kell az OK gombra a sebességet, hogy egy kicsit magasabb, mint amit az alaplap támogat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Én is erre gondoltam is .... az egyik olcsóbb, gyorsabb, mint az, hogy megfeleljenek a számítógépet is ..... de van több jó javaslatot? |
|
| |||
| |||
| Nem, inkább fogd meg, ha nem a JSZK ár azt mondanám, hogy menjen el abba NewEgg de ez körülbelül ugyanolyan olcsó, mint ahogyan azt értem oda.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gyors RAM kérdés? | ComputerGuy | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 2. Szeptember 2008 08:52 |
| Help me please, a PC a TV csak egy gyors kérdés | billshepherd | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 2. február 2008 20:30 |
| Gyors kérdés | dmdougie | Általános fémáru Chat | 5 | 18. december 2007 07:43 |
| Gyors RAM kérdés | Plusi | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 14. november 2007 14:01 |
| Gyors kérdés | Nexter | Általános fémáru Chat | 1 | 10. október 2007 14:57 |
| Téma eszközök | |
| |