![]() |
|
| |||
| |||
| Es gribētu lūgt jūs guys zināmas bažas atmiņas ram jautājumiem. Šeit ir informācija, i found no mana produkta specifikācijai. Maksimālais atbalsta: 4 GB (2x2GB) Speed supported: PC2-5300 MB / sec tips: 240 pin, DDR2 SDRAM http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366 Iepriekš produkta specifikāciju mājas lapā Tagad es skaitlis ir pienācis laiks man uzlabot manu pc tā .... Es gribu nopirkt pāris 2x2GB ram ... bet Nezinu kas man vajadzīgs, lai nopirkt .... pat ja tā saka, ātruma atbalstu ir PC2 5.300 .... bet es tomēr pērk kaut kas līdzīgs šim: <4GB kit (2GBx2) / 240-pin DIMM / DDR2 PC2-6400 memory module> vai <DDR2 2GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / Non-ECC CL5 / 240-pin / Unbuffered DIMM / (labi, es zinu, ka mana vista 32 bit paradis atbalstīt visus 4GB ... bet tas ir slikti man?) Es atklāju šo divu noteikto šeit varētu būt kaut kas ir labs man tieši tagad .... http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do http://shop3.frys.com/product/5530560 kuriem viens ir vērts naudu .... labi ... vai kuriem viens ir labāks par manu datoru .... PLZ .... Can anyone help me |
|
| |||
| |||
| Oglekļa vai Serverguy es domāju, kas norāda uz mani, ka, pat ja jūsu Vista 32 neredzu visus 4 GB ir tas redzēs apmēram 3,5, kas ir daudz labāk nekā divi. Es nevaru atbildēt uz atpūtu, sorry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas pēdējais, kas ir labi, kā arī laba cena. Ātrāka atmiņa jāstrādā pie zemākas autobusa ātrumu, lai jūs būtu OK ar apgriezienu skaits ir nedaudz lielāks nekā jūsu mātesplates atbalsta.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To es domāju pārāk .... ātrāk viens ir lētāks, nekā vienu, ka spēles manā datorā pārāk ..... bet jums ir vairāk labs ieteikums? |
|
| |||
| |||
| Nē, es gribētu sagrābt to, ja tas nav Fry cenā, es teiktu go get it off NewEgg bet tas ir aptuveni tikpat lēti kā jūs vēlaties saņemt tur.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |