![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chciałbym zadać panu kilka pytań o facetów pamięci RAM. tu znaleźć informacje i od specyfikacji produktu. maksymalna obsługiwana: 4 GB (2x2GB) Szybkość działania: PC2-5300 MB / sec Typ: 240 pin, DDR2 SDRAM http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366 powyżej stronie internetowej specyfikację produktu Teraz, rysunek i nadszedł czas dla mnie, aby uaktualnić mojego komputera tak .... Chcę kupić parę 2x2GB RAM ... but i dont know, który z nich kupić i potrzebne .... nawet jeśli mówi prędkości obsługiwane jest pc2 5300 .... ale można jeszcze kupić coś takiego: <4GB Kit (2GBx2) / 240-pin DIMM / DDR2 PC2-6400 modułu pamięci> lub <DDR2 2GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / Non-ECC CL5 / 240-pin / Unbuffered DIMM / (dobrze, wiem, że moja Vista 32-bitowa wont wsparcie wszystkich 4GB ... ale to jest złe dla mnie?) Znalazłem te dwa tutaj może być coś, co jest dobre dla mnie w tej chwili .... http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do http://shop3.frys.com/product/5530560 który jest warte pieniędzy .... dobrze ... lub który jest lepszy dla mojego komputera .... plz .... może ktoś mi pomoże |
|
| |||
| |||
| Węgla lub Serverguy Myślę, że punkt mi się, że nawet jeśli Vista 32 nie widzi wszystkie 4 GB to będzie około 3,5, która jest dużo lepiej niż dwa. Nie mogę odpowiedzieć na odpoczynek, przepraszam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ten ostatni zbiór jest w porządku, jak również dobra cena. Szybsze pamięci powinny działać na niższych prędkości autobus, więc powinno być OK z prędkością są nieco wyższe niż płyta główna obsługuje.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| That's what I thought zbyt .... szybszego jeden jest tańszy niż ten, który pasuje moim komputerze zbyt ..... ale czy masz jakieś dobre sugestie? |
|
| |||
| |||
| No, I'd go chwycić, jeżeli nie zostało ono FRJ ceny I'd say Go get it off NewEgg ale o to jak tanie jak możesz pobrać go tutaj.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |