![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vreau să vă pun câteva întrebări despre baieti de memorie RAM. aici este de informaţii de la meu l-am găsit caietul de sarcini. maximă suportate: 4 GB (2x2GB) Viteza suportate: PC2-5300 MB / sec Tip: 240 pin, DDR2 SDRAM http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366 de mai sus este caietul de sarcini site-ul web acum, i cifra e timpul pentru mine pentru a face upgrade PC-ul meu asa de .... Vreau să cumpăr o pereche de 2x2GB RAM ... dar i dont know care o am nevoie pentru a cumpara .... chiar dacă se spune viteza este susţinută PC2 5300 .... Dar pot să mai cumpere ceva de genul: <kit 4GB (2GBx2) / 240-pini DIMM / DDR2 PC2-6400 de module de memorie> sau <DDR2 2GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / non-ECC CL5 / 240-PIN / Unbuffered DIMM / (bine, stiu ca-mi vista 32 bit obiceiul suport toate 4GB ... dar nu-i asa de rau pentru mine?) Am găsit aceste două aici ar putea fi ceva ce e bine pentru mine acum .... http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do http://shop3.frys.com/product/5530560 pe care o merita banii .... bine ... sau de cel care este mai bine pentru calculatorul meu .... plz .... Poate cineva să-mi ajute |
|
| |||
| |||
| De carbon sau Serverguy Cred că a făcut punctul de a-mi că, chiar dacă vă Vista 32 nu poate vedea toate 4 GB lui se va vedea aproximativ 3,5, care este mult mai bună decât a doua. nu pot răspunde de odihnă, îmi pare rău. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta ultima este bine stabilit, precum si un pret bun. Mai repede de memorie trebuie să lucreze la cea mai mică viteză autobuz, aşa că ar trebui să fie în regulă cu viteza fiind un pic mai mare decât vă suportă placa de bază.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Asta e ceea ce m-am gândit prea .... mai repede o este mai ieftin decât cel în care se potrivesc cu calculatorul meu prea ..... dar aveţi vreo sugestie mai buna? |
|
| |||
| |||
| Nu, aş apuca-o, în cazul în care acesta nu a fost de a prăji preţul Aş spune du-te sa-l aduc pe NewEgg dar asta e la fel de ieftine ca aţi luat-o de acolo.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |