![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcem sa spýtať vás niektoré otázky o pamäti RAM. je tu aj informácie z mojich našiel špecifikáciu. Maximálne podporované: 4 GB (2x2GB) Speed podporované: PC2-5300 MB / sec Typ: 240 pin, DDR2 SDRAM http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366 výška je špecifikácie webových stránok Teraz, aj údaj, že je čas pre mňa upgradovať svoje PC tak .... Chcem si kúpiť pár 2x2GB RAM ... ale i dont vedieť, ktorý z nich som musel kúpiť .... aj keď to hovorí, je rýchlosť podporovaná PC2 5300 .... Ale môžem ešte kúpiť niečo takéhoto: <4GB kit (2GBx2) / 240-pin DIMM / DDR2 PC2-6400 pamäťový modul> alebo <DDR2 2 GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / non-ECC CL5 / 240-pin / Unbuffered DIMM / (No, já vím, že moje vista 32 bit zvyknutý podporu všetkých 4gb ... ale je to zlé pre mňa?) Našiel som tieto dva tu by mohlo byť niečo, čo je dobré pre mňa práve teraz .... http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do http://shop3.frys.com/product/5530560 , Ktorý z nich stojí za tie peniaze .... dobre ... alebo čo je lepšie pre môj počítač .... plz .... môže mi niekto pomôcť |
|
| |||
| |||
| Uhlíka alebo Serverguy Myslím, že sa bod sa mi, že aj keď vaše Vista 32 nemôže vidieť všetky 4 GB je to uvidí asi 3,5, ktorý je oveľa lepší ako dva. Nemôžem odpovedať na odpočinok, sorry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To posledné, je v pohode, rovnako ako dobrá cena. Rýchlejšie pamäte by mali pracovať na nižšiu rýchlosť zbernice, takže by malo byť v poriadku s rýchlosťou, že sa jedná o málo vyšší, ako je vaša doska podporuje.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| že to, čo som si myslela taky .... tým rýchlejšie je lacnejšie ako tie, ktoré zodpovedajú mojím počítači príliš ..... ale máte ešte dobrý návrh? |
|
| |||
| |||
| Ne, já bych ho chytiť, pokiaľ to nebolo v Fry cena by som povedať, dones ho NewEgg ale to je asi ako lacné, ako by ste si to tam.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rýchle RAM otázky? | ComputerGuy | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 2. September 2008 08:52 |
| Pomôžte mi, prosím, PC na TV len rýchly dotaz | billshepherd | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. februára 2008 20:30 |
| Rychlý dotaz | dmdougie | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 18. december 2007 07:43 |
| Rýchle RAM otázku | Plus | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 14. novembra 2007 14:01 |
| Rýchle Otázka | Nexter | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 10. októbra 2007 14:57 |
| Thread Tools | |
| |