![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Желим вас питати неколико питања о момачки меморије РАМ. овде је сам пронашао податке из моје спецификацију производа. максимална подржана: 4 ГБ (2кс2ГБ) Брзина подржано: ПЦ2-5300 МБ / сец Врста: 240 пин, ДДР2 СДРАМ хттп://х10025.ууу1.хп.цом/еуфрф/уц/д...родуцт=3552366 горе је производ спецификацији уебсите сада, и лик је време за мене за модернизирати мој пц тако .... Желим купити пар 2кс2ГБ РАМ-а ... али ја донт кноткле шта ми је потребно за једног купи .... иако она каже брзине подржан је ПЦ2 5300 .... али ја још увек може купити нешто овако: <4ГБ кит (2ГБкс2) / 240-пин ДИММ / ДДР2 ПЦ2-6400 меморијске модуле> или <ДДР2 2ГБ (2кс1ГБ) ПЦ2-6400 800МХз / Нон-ецц ЦЛ5 / 240-пин / Унбуфферед ДИММ / (добро, знам да је мој видик 32 залогај навика подршку свих 4ГБ ... да ли је то лоше за мене?) Нашао сам ове две овде би могло да буде нешто што је добро за мене управо сада .... хттп://ууу.цирцуитциты.цом/ссм/Кингс...одуцтДетаил.до хттп://схоп3.фрыс.цом/продуцт/5530560 које је вриједно новца .... добро ... или што је боље за моје рачунар .... плз .... моћи било ко помоћ мене |
|
| |||
| |||
| Царбон Сервергуы или мислим да је направио скретница ми се да чак и да твој Видик 32 не могу да видим све 4 ГБ-а видеће га око 3,5 што је много боље од два. Не могу одговорити на починак, жао. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та задња постављена је у реду, као и добре цене. Бржа меморија треба да раде на доњем бус спеед, тако да би требало да буде у реду са брзином се мало већи од ваше матичне плоче подржава.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| то је оно што сам мислио превише .... бржи је јефтинији од оног који одговарају мом рачунару превише ..... али да ли ви имати било који више добар предлог? |
|
| |||
| |||
| Не, ја бих зграбити га, ако то није СРЈ цена бих рећи иди НеуЕгг гет ит офф, али да је око као јефтини колико би се то место.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куицк РАМ питање? | ЦомпутерГуы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 2. Сеп 2008 08:52 |
| Помози ми молим те, ПЦ ТВ само брзо питање | биллсхепхерд | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 2 фебруар 2008 20:30 |
| Брза питања | дмдоугие | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 децембар 2007 07:43 |
| Куицк РАМ питање | Плус | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 14 новембар 2007 14:01 |
| Брза питања | Некстер | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 10 октобар 2007 14:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |