менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Швидка питання про RAM ..

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 вересня 2008, 18:35
Нові члени групи

Default Швидка питання про RAM ..

Я хочу запитати вас, хлопці декілька питань про пам'ять RAM.

Тут я знайшов інформацію з мого продукту специфікації.

максимальна підтримка: 4 GB (2x2GB)
Швидкість підтримується: PC2-5300 Мб / сек
Тип: 240 Pin, DDR2 SDRAM

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366
вище, є сайт специфікація продукції

Тепер, я вважаю цей час мені оновити мій комп'ютер так .... Я хочу купити пару 2x2GB RAM ... але я не знаю, що я один, необхідну для покупки ....
навіть якщо вона говорить, підтримувана швидкість PC2 5300 .... Але я можу купити ще щось на кшталт цього: <4GB Kit (2GBx2) / 240-контактних DIMM / DDR2 PC2-6400 модулі пам'яті "або" DDR2 2GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / Non-ECC CL5 / 240-контактний / Unbuffered DIMM /

(Так, я знаю, що мій 32-бітної Vista звичай підтримувати всі 4GB ... Але хіба це погано для мене?)

Я знайшов ці два вниз тут може бути що-небудь хороше для мене зараз ....
http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do

http://shop3.frys.com/product/5530560

який з них коштує грошей .... Ну ... і який з них краще для мого комп'ютера ....

PLZ .... Чи можна мені допомогти
Old 19 вересня 2008, 21:05
Донор групи

Вуглецеві або Serverguy я думаю, зробив точку мені, що навіть якщо ваш Vista 32, не може побачити всі 4 Гб, вона буде побачити близько 3,5 яка набагато краще, ніж два. Я не можу відповісти на інші, вибачте.
Old 19 вересня 2008, 21:12
Донор групи

Це останній набір є штраф, а також гарну ціну.

Більш швидку пам'ять повинна працювати на більш низьких шини, тому ви повинні бути в порядку зі швидкістю, що трохи вище, ніж ваша материнська плата підтримує.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 вересня 2008, 00:47
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Це останній набір є штраф, а також гарну ціну.

Більш швидку пам'ять повинна працювати на більш низьких шини, тому ви повинні бути в порядку зі швидкістю, що трохи вище, ніж ваша материнська плата підтримує.
Ось що я теж думала .... швидше один дешевше, ніж той, який розпізнає мій комп'ютер теж ..... але чи є у вас більше хороша пропозиція?
Old 20 вересня 2008, 11:50
Донор групи

Ні, я хапав його, якщо воно не було ціни Фрай, я б сказав, Go Get It Off NewEgg але це приблизно так дешево, як ви хочете отримати її там.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Швидка ОЗУ питання? ComputerGuy Процесори, материнські плати RAM & 2 2 вересня 2008 08:52
Допоможіть мені, будь ласка, комп'ютер до телевізора тільки швидкий питання billshepherd Графічні карти & Монітори 1 2 лютого 2008 20:30
Швидка питання dmdougie Генеральний обладнання чат 5 18 грудня 2007 07:43
Швидка ОЗУ питання Plusi Процесори, материнські плати RAM & 2 14 листопада 2007 14:01
Швидка питання Nexter Генеральний обладнання чат 1 10 жовтня 2007 14:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.