![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу запитати вас, хлопці декілька питань про пам'ять RAM. Тут я знайшов інформацію з мого продукту специфікації. максимальна підтримка: 4 GB (2x2GB) Швидкість підтримується: PC2-5300 Мб / сек Тип: 240 Pin, DDR2 SDRAM http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3552366 вище, є сайт специфікація продукції Тепер, я вважаю цей час мені оновити мій комп'ютер так .... Я хочу купити пару 2x2GB RAM ... але я не знаю, що я один, необхідну для покупки .... навіть якщо вона говорить, підтримувана швидкість PC2 5300 .... Але я можу купити ще щось на кшталт цього: <4GB Kit (2GBx2) / 240-контактних DIMM / DDR2 PC2-6400 модулі пам'яті "або" DDR2 2GB (2x1GB) PC2-6400 800MHz / Non-ECC CL5 / 240-контактний / Unbuffered DIMM / (Так, я знаю, що мій 32-бітної Vista звичай підтримувати всі 4GB ... Але хіба це погано для мене?) Я знайшов ці два вниз тут може бути що-небудь хороше для мене зараз .... http://www.circuitcity.com/ssm/Kings...oductDetail.do http://shop3.frys.com/product/5530560 який з них коштує грошей .... Ну ... і який з них краще для мого комп'ютера .... PLZ .... Чи можна мені допомогти |
|
| |||
| |||
| Вуглецеві або Serverguy я думаю, зробив точку мені, що навіть якщо ваш Vista 32, не може побачити всі 4 Гб, вона буде побачити близько 3,5 яка набагато краще, ніж два. Я не можу відповісти на інші, вибачте. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це останній набір є штраф, а також гарну ціну. Більш швидку пам'ять повинна працювати на більш низьких шини, тому ви повинні бути в порядку зі швидкістю, що трохи вище, ніж ваша материнська плата підтримує.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ось що я теж думала .... швидше один дешевше, ніж той, який розпізнає мій комп'ютер теж ..... але чи є у вас більше хороша пропозиція? |
|
| |||
| |||
| Ні, я хапав його, якщо воно не було ціни Фрай, я б сказав, Go Get It Off NewEgg але це приблизно так дешево, як ви хочете отримати її там.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидка ОЗУ питання? | ComputerGuy | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 2 вересня 2008 08:52 |
| Допоможіть мені, будь ласка, комп'ютер до телевізора тільки швидкий питання | billshepherd | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 лютого 2008 20:30 |
| Швидка питання | dmdougie | Генеральний обладнання чат | 5 | 18 грудня 2007 07:43 |
| Швидка ОЗУ питання | Plusi | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 14 листопада 2007 14:01 |
| Швидка питання | Nexter | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 жовтня 2007 14:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |