![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто се чудех дали това RAM ще работи по моята машина. Heres връзка ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=217959 Компютърът в момента аз искам да го инсталирате на е Windows XP Home Edition компютър вървят по Winfast 760GXK8MC дънната платка с AMD SEMPRON 3000 + 1.8ghz процесор Ако не, някой може да предложи по-добро (cheapish) алтернативни? Аз искам да имам най-малко 1.5gb, за предпочитане 2GB. Вече има 512MB стик инсталиран в една от двете ми RAM слотове Благодаря:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха RAM, че е идеална за вашите борда и не е лоша цена, или
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Прекрасен. Благодаря ви много:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бързо RAM въпрос? | ComputerGuy | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 2рото Sep 2008 08:52 |
| Помогни ми, моля, PC към TV просто бърз въпрос | billshepherd | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Фев 2008 20:30 |
| Бързо въпрос | dmdougie | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Дек 2007 07:43 |
| Бързо Въпрос | Nexter | Общи Хардуер Чат | 1 | 10 Окт 2007 14:57 |
| Бърз въпрос относно вършат SLI | dubs89 | Графика на карти & Монитори | 1 | 17-ти септември 2007 19:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |