![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je ako se to pitate RAM će raditi na moj stroj. Heresu link ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=217959 Računalo sam trenutno želite ga instalirati na je Windows XP Home Edition računalo trčanje na Winfast 760GXK8MC matične ploče sa AMD Sempron 3000 + 1.8ghz procesor Ako ne, bilo tko može predložiti bolje (cheapish) alternativa? Želim imati barem 1.5gb, po mogućnosti 2GB. Već imam instaliran stick 512MB u jednom od moja dva RAM utore Hvala:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep RAM da je savršen za vaš smještaj i nije loša ni cijeni
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Strašan. Thank you very much:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Quick RAM pitanje? | ComputerGuy | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 2. Sep 2008 08:52 |
| Pomozi mi molim te, PC TV samo brzo pitanje | billshepherd | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2. veljača 2008 20:30 |
| Brza pitanja | dmdougie | General Hardware Chat | 5 | 18. prosinac 2007 07:43 |
| Brza pitanja | Nexter | General Hardware Chat | 1 | 10. listopad 2007 14:57 |
| Brzo pitanje o događaj SLI | dubs89 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 17. Ruj 2007 19:24 |
| Thread Tools | |
| |